Beoordelingen van Tel Aviv Leidschendam

Recente recensies

4.0
Ilona
gisteren

Al vaak besteld . Is altijd goed en de kipshalick was heerlijk maar de shoarmaschotel was niet zo lekker . Veel te grote stukken vlees en weinig gekruid .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G Lopez
gisteren

Lekker eten maar wachtte 2 uur op de levering!

Ferry
20 mei 2022

Mijn bestelling werd pas na 2 uur gebracht, na een uur heb ik gebeld en toen bleek dat het erg druk was, het zou nog een half uur duren. Het werd een uur. De bestelling was niet compleet, bij de shoarma zat geen pita broodje en in de turkse pizza zat erg weinig vlees.

james lemmers
20 mei 2022

Voor het eerst spareribs besteld, maar jullie overtreffen spareribs express, top en voor herhaling vatbaar.

Lida
20 mei 2022

Ik vond de spareribs niet zo mals, wel gaar, maar droog. Ben beter gewend. Het vlees was heel compact.

james lemmers
18 mei 2022

Was top allemaal

Theo
18 mei 2022

Om 15.45 uur besteld en afgesproken dat het eten om 17.00 uur bezorgd zou worden. Nou vergeet het maar, de bezorger stond pas om 17.45 voor de deur !! Houden jullie nou eens rekening met de wensen van de klant !! Dit is al de zoveelste keer dat het veels te laat geleverd word !! Doe er iets aan !!!

MC v Tilburg
17 mei 2022

Was erg lekker!

Els Persoon
16 mei 2022

waarom krijg ik een uur nadat het bezorgd is alsnog een mailtje dat mijn maaltijd in aantocht is???

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

james lemmers
16 mei 2022

Alles mooi op de afgesproken bezorgd tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans vd Meij
15 mei 2022

De spareribs waren uitmuntend en de lamshoarma ook. Echt super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
14 mei 2022

Super lekkere kapsalon, lekker veel vlees. Al meerdere keren besteld en elke keer tevreden.

Guillaume
13 mei 2022
Ferry
12 mei 2022
Dani
12 mei 2022
E. de Bruijn
11 mei 2022
james lemmers
9 mei 2022

Snel bezorgd, en een top service, thx Ali en tot de volgende bestelling.

Theodorus
8 mei 2022

Maakt niet uit wat ik hier haal. Eten is altijd Lekker!! En van alle Kapsalons, is deze hier toch echt mijn favoriet!

Dani
6 mei 2022
Lynnie
4 mei 2022

Bezorgd op het gevraagde tijdstip! En was weer overheerlijk.

Aad
4 mei 2022

Verwachte bezorgtijd 17.25 uur geleverd 18.10 uur. Cheese cake in dubbel gevouwen aluminium bakje. In stukken aangekomen. Hoofdgerecht was gelukkig goed. Bezorgen 2 sterren ligt niet een de bezorger maar aan de tijd en de cheesecake.

Fred
30 april 2022

Altijd lekker eten en binnen redelijk tijd bezorgt. Via de website is wel lastig te beoordelen wat je nu precies besteld/krijgt. Voor 3 personen bestellen en maar 1 keuze saus bijvoorbeeld (waar je dan 6 bakjes van krijgt).

Tanja
30 april 2022

Was weer lekker eten en ze waren op tijd gekomen. Ben tevreden over ze.

Paul
28 april 2022

Was prima voor elkaar, alleen de cola zat er niet bij. Kan gebeuren. Ik was in slaap gevallen, waardoor het even duurde voor ik open deed. Excuses daarvoor.

Els
28 april 2022

Helaas bijna 2 uur moeten wachten, kan echt niet! Kapsalon zonder patat gevraagd, was helaas meer patat als kip?

Paul
27 april 2022

Het geleverde was weer helemaal top! Lekker van genoten.

james lemmers
27 april 2022

Alleen jammer dat ik de verkeerde bestelling kreeg, maar na een belletje kregen we alsnog het bestelde maar zonder de 3x extra knoflooksaus, toen maar weer gebeld. Heb nu besloten dat ik bij eerstvolgende bestelling de korting cq extra saus (3x) zou krijgen dit in overleg met Ali

Theo
23 april 2022

Kwartiertje te laat geleverd maat het eten was super warm en super lekker !! Toppie !!!

Mariska
23 april 2022

Eten is heerlijk!

S
20 april 2022

Pita broodje zat niet bij de bestelling

James
19 april 2022

Altijd goed bij tel aviv om daar je eten te bestellen, was snel bezorgd.👍

Hans vd Meij
18 april 2022

De spareribs waren heerlijk. Jammer dat de beloofde gratis blikje cola niet geleverd werd.

Mona Starink
17 april 2022

Heerlijk, warm en snel. When it's good, it's good. No need for fancy words

Paul
16 april 2022

Na een middagje Parijs-Roubaix bij de vrouwen kijken, komt een mix-schotel van Tel Aviv uitstekend tot zijn recht!! Weer goed van kunnen genieten.

Moon
12 april 2022

Bestelling was te laat, lauw en de patat (weer) vergeten. De ananas bij de shoarma waren grote stukken , 1 schijf in de helft en dat x2. Na een half uur kwam de patat wat natuurlijk geen zin meer had want we waren al klaar met eten Echt teleurstellend.

Jack
9 april 2022

Prima en op tijd bezorgd

Theo
6 april 2022

Eindelijk eens redelijk snel bezorgd en het eten was prima !!

Osan
3 april 2022

Het duurde 1uur en 45 min om het eten bezorgd te krijgen. Dat is echt onacceptabel lang. Het is druk lijkt me dan geen argument meer. Bel je klant dan op na ontvangst bestelling en geef dit aan. Dan kan de bestelling geannuleerd worden. Bijna 2 uur op eten wachten is niet wenselijk.

james lemmers
3 april 2022

was weer top, mijn compliment.

Felice van Lierop
1 april 2022

Eten was super als altijd alleen jammer dat ik 2 extra knoflooksaus heb besteld en er 1 krijg en 1 andere saus. En als free drink sprite gevraagd maar Fanta gekregen

K T
1 april 2022

Telefonisch niet bereikbaar, voor eten betaald maar nooit gekregen. Ik wil mijn geld terug

Theo
1 april 2022

Om 4 uur besteld en afgesproken om 5 uur bestellen .... nou dat werd bijna 7 uur. Moest er zelf achteraan bellen anders had ik nu nog niks gehad. Eten was diuk in orde maar dat wachten duurde weer veels te lang, doe daar eens wat aan !!!

Jerry
1 april 2022

Prima eten, prima bezorging.

Lisa
30 maart 2022

Ik kan wel blijven schrijven, maar t is en blijft gewoon goed! Of je nou belt of via de site doet, het is allml goed! Bezorging goed en t eten blijft ook zeer goed. Snel, warm en goed van smaak. Bedankt toppers!

Jan Willem Schild
29 maart 2022

Niet zo best.

james lemmers
27 maart 2022

Heel mooi op tijd voor de GP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda Oudshoorn
26 maart 2022
Ferry
25 maart 2022
Brigitte Bosman
22 maart 2022

Het was zoals altijd weer heerlijk

james lemmers
21 maart 2022

Compliment voor de snelle bezorging .

jjm Bastiaan
21 maart 2022

de gebakken aardappelschijven waren veelllll te hard om normaal te eten verder vlees was goed

vtjeee
21 maart 2022

Echt lekker eten, met z'n 2e een xxl kapsalon. Snelle bezorging & lekker mals vlees!

Theo
18 maart 2022

Hehe eindelijk de bestelling binnen 30 minuten in huis, het kan dus wel ipv altijd 1.5 tot 2 uur wachten !! Hulde voor de bezorger !! Eten was ook prima.

Rebecca
17 maart 2022

Lekker en goed warm.en eerder bezorgd👍

Tessa
16 maart 2022

Snel, lekker en genoeg. Niks op aan te merken!

Rob
16 maart 2022

Verkeerde cola gekregen gebeld ze hadden nog 2 bestellingen hier in de buurt zouden de goede cola langs brengen dat is nu 4 uur geleden denk dat dit de laatste bestelling was mvg rob

Saskia
9 maart 2022
Elly Smit-Bol
7 maart 2022

Wij zijn heel goed geholpen!

Astrid
7 maart 2022

Spareribs en Kapsalon waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

James
6 maart 2022

Onze compliment, lekker op tijd en lekker👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexander
6 maart 2022

Wederom goed te laat. Dit keer wel lekker heet en smakelijk.

Michel vd Zwan
4 maart 2022
Jan Willem
3 maart 2022
james lemmers
28 februari 2022
Lisa
26 februari 2022

De smaak is altijd heerlijk alleen hadden jullie deze keer de opmerkingen niet gelezen en zat er toch sla en groente in de Turkse pizza. Mijn partner vindt dit niet zo lekker dus dat was even balen. Verder is het altijd goed warm en super lekker, ook vriendelijke bezorging!

Jan Willem
24 februari 2022
Theo
23 februari 2022

Eten was prima maar het zou toch een keer fijn zijn als het op de tijd arriveert die gevraagd word door de klant !! Weer 45 minuten later dan gevraagd !!!

Rob
21 februari 2022

Wederom genoten van de heerlijke shoarma schotels . Vriendelijke bezorger 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexander
20 februari 2022

Te laat en net aan nog warm

Paul
20 februari 2022

Was weer lekker eten. Vooral de ui en de paprika zijn een ruime verrijking van de shashlick en daarmee voor de hele maaltijd.

Timmermans
17 februari 2022

Patat en sate waren koud opgewarmd in magnetron ivm honger

Theo
17 februari 2022

Lang wachten en dan je eten krijgen zonder pita broodjes .... kutzooi !!!

Marja
17 februari 2022

Patat in kapsalon droog. Gevraagde sambal op kapsalon was vergeten. Lamskoteletjes waren er niet. Wel over gebeld voor alternatief. Voor het eerst minder tevreden.

Jan Willem
14 februari 2022
Monique Bödeker
14 februari 2022

Het eten was heerlijk, en warm👍

James
14 februari 2022

Ondanks jullie drukte, waren jullie mooi op tijd, mijn dank daarvoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
13 februari 2022

Bezorger was 20 min te vroeg. Het gratis drankje zat er niet bij.

Rob
13 februari 2022

Was lekker. Ga zo door!

Francisco jose castanheira
12 februari 2022
Jan
12 februari 2022

Snel gebracht en lekker gegeten

Mike
12 februari 2022
Pieter
12 februari 2022

Zoals altijd heerlijk eten en goed warm bezorgd. Bezorging duurde lang maar dat was van te voren al medegedeeld.

Paul
9 februari 2022

Genoten van mijn turkse pizza!

Theo
5 februari 2022

Eten was prima maar kom het eens een keer brengen op de tijd die gevraagd word en NIET 1 uur later !!!

Mike
4 februari 2022
edwin van elck
4 februari 2022
Dewi
2 februari 2022

Wij bestellen bijna elke week wel bij tel aviv. Ze hebben echt de beste spareribs en shoarma. En het is altijd lekker. Alleen gister vielen de spareribs echt tegen, ze waren heel vet en ik heb daar ook voor gebeld. Enige verbeterpuntje wat ik heb is misschien als mensen een klacht hebben een coupon of iets aanbieden. Voorderest altijd top.

James
31 januari 2022

Was weer genieten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yuri
31 januari 2022
Bastiaan
30 januari 2022

hadden de gratis frisdrank er niet bij gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
30 januari 2022
E.M. Persoon
29 januari 2022

Normaal altijd op tijd en goed warm. Nu 25 minuten te laat. Bezorger belde vanaf the Mall. -helemaal verkeerd. Voedsel lauw, ook de salade. Patat slap. Jammer

Frank
28 januari 2022
Shirley
26 januari 2022

Top

Sonja
26 januari 2022

Lekker eten.

jjm Bastiaan
25 januari 2022

hadden een shoarma speciaal menu besteld en kregen gewone shoarma menu

Ed
25 januari 2022

Eten geleverd dat niet was besteld. Wel goed opgelost later toch nog nageleverd. Helaas konden wij niet allemaal tegelijk eten

Eugene de Bruijn
24 januari 2022
Martin
24 januari 2022

We weten dat het eten goed is maar uit ervaring hou ik rekening met leveringstijd van minimaal 1 uur al gaat het daar regelmatig overheen. Indien we haast hebben bestellen we dus niet bij Tel Aviv

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rad
24 januari 2022
E.M. Persoon
22 januari 2022

Heerlijk en goed warm. Alleen jammer dat de zak met patat gesloten was, hierdoor waren de frieten een beetje slap.

Lisa
20 januari 2022

Altijd lekker, snel, warm! Bezorging altijd beleefd.

Vd Meer
18 januari 2022
Jeff
18 januari 2022

1 knoflook vergeten te leveren maar wel voor betaald. Dit is niet de eerste keer...

Ton
17 januari 2022

Goed op tijd goed warm en mixgrill en hete kip was toppie gr.ton 👍👍👍

Jeroen
17 januari 2022

Tot nu toe altijd goed! Meestal haal ik af, maar nu heb ik een keer laten bezorgen. Het eten was een klein kwartiertje later dan verwacht, maar zaterdag is een drukke dag dus daar heb ik begrip voor. De lamsshoarma is top, de friet is nauwelijks gezouten zodat je die thuis nog naar wens kunt maken (vind ik prima!) en bezorgen ging nagenoeg contactloos. Top!

Leo
16 januari 2022

Nadat een eerdere bestelling via thuisbezorgd.nl in de mist verdween, nu besteld via de website van Tel Aviv. De bezorging was op de minuut af op de afgesproken tijd. De gerechten smaakten uitstekend en het waren zeer ruime porties. Ik zal vaker bestellen, maar niet via thuisbezorgd.nl

Theo
11 januari 2022

Eigenlijk wilde ik 0 sterren geven maar dat kan niet. Had om 16.00 uur besteld en gevraagd om het om 17.00 uur televeren. Komt die bezorger op de fiets pas om 18.00 uur aankakken. Frietjes waren koud, die zijn zo de prullenbak ingegaan. Broodje kaas was lauw en nog enigzins eetbaar. Dit was in de 30 jaar dat ik hier klant bent de allerallerslechtste bestelling ooit !!! En wie stuurt er nou in de kou mensen met een fiets op pad, dat is vragen om koud eten !! Ben hiet nog zeer boos over !! Wat een verspilling van mijn geld en tijd !!

Bar
10 januari 2022

Nooit meer bestellen daar. Duurt langer dan toegezegd. Eten is lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Willem
9 januari 2022
Natalie Penning
9 januari 2022

Het duurde wat langer dan normaal (vandaar 3 sterren) maar daar werd al excuses voor aangeboden. In de kip shaslick zaten veel dikke stukken ui die nog rauw waren en weinig paprika. Verder was t lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KJ
8 januari 2022

Goed.

Jimmy Boelhouwer
4 januari 2022

Dubbel betaald, maar mijn geld nog steeds niet retour ontvangen. Ben een vaste klant dat zou je zo kunnen zien je database en vaste klanten moet je koesteren...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

james lemmers
3 januari 2022

Tel aviv, jammer dat jullie de bestelling niet controleren dit is nu de 3e keer dat een bestelling niet correct is , ik had nu 4 extra pita broodjes besteld en krijgt er nu maar 3, het gaat niet om die ene extra pita maar gaat voor mij om de principe, wij zijn tenslotte een vaste klant die 1x per week een bestelling doet. Mvg James Lemmers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corné van Pelt
3 januari 2022

Meestal zijn de spareribs prima. Dit keer 1 stuk heerlijk, het vlees was boterzacht. Maar 2 stukken waren trekken en kauwen. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
2 januari 2021

Vlotte bezorging 15 min. eerder dan aangegeven. Spareribs waren wat aan de taaie, droge kant en viel niet echt lekker van het bot. Shoarma was zo als gewoonlijk heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chitra
2 januari 2021

Shoarma schotel kip besteld, was erg lekker! Ook de grote salade was lekker en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
31 december 2021

Het eten was heerlijk, ook de lekkerste uitjessaus, bezorging duurt wel lang, maar was wel warm ! Top

Dinesh
30 december 2021

1. De bestelling was precies op tijd klaar. 2. Het eten was heel netjes verpakt. 3. Het eten was heerlijk. 4 We hebben nog over voor morgen. Waarom 4 sterren en niet 5? 1. Er mocht van mij best 2 pita broodjes p.p. ipv 1 en 2. ik had bij de bestelling onder 'opmerkingen' gezegd dat ik ook graag sambal en uiensaus wilde (je kan namelijk op de website maar 1 saus voor iedereen kiezen), maar als je voor 3 mensen bestelt, willen de anderen soms iets anders. Die opmerking was niet doorgekomen, althans, ik had 6x knoflook saus. Maar echt heel erg tevreden.

Anoniem
28 december 2021

Spareribs zijn hard en taai, helaas niet mals

Bastiaan
27 december 2021

zat geen komkommer en tomaat bij mijn kapsalon verder was het weer heerlijk

Coos van Leeuwen
26 december 2021

De Lamskotelleten waren weer heerlijk met verse knoflook. Bezorging ook op tijd. Kortom lekker….

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Selina Kouwenhoven
25 december 2021

We hebben heerlijk gegeten!! Bedankt!!👍🏻😃

Theo
24 december 2021

Eten was lekker maar weer meer dan 1 uur zitten wachten op me bestelling.

Quit
24 december 2021

Netjes voor gevraagde tijd bezorgd en eten was warm en lekker zoals altijd!

Rob
23 december 2021

Smaakte goed

Moon
23 december 2021

Was erg lekker, patat was ook top. Eten was er sneller dan aangegeven.

YO
22 december 2021

Top service en kwaliteit!!

Bas Beemster
22 december 2021
Raymond
21 december 2021

Top! Vriendelijke bezorger, alles goed verpakt en dus nog lekker warm.

Chitra
21 december 2021

Lamsschotel gesteld, en het was verrukkelijk! Frietjes waren knapperig en lekker.!

Franz
20 december 2021
Jamez
20 december 2021

Lekker op tijd..zelfs nog voor de vooraf geplande bezorgtijd..top 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
20 december 2021

Kwaliteit goed als altijd en dit keer op tijd

Lo
18 december 2021
E.M. Persoon
18 december 2021
MK
15 december 2021

Helaas was de biefstuk vandaag veel te veel doorbakken. Zonde van het geld. Kapsalon was wel goed.

james lemmers
13 december 2021

hele goede service, zo blijven doorgaan Tel aviv

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K J
13 december 2021

Goed, zoals altijd.

Nathalie
11 december 2021

Goede service! Vooral omdat je tegenwoordig eerst online bestelling kan doen en tijd afspreekt hoelaat je maaltijd afhaalt zodat je niet hoeft te wachten! En het eten is altijd verrukkelijk!!

Ad
7 december 2021

Zeer tevreden lekker gegeten

B
7 december 2021

Helaas geen cola zero En geen bakje sla apart zoals gevraagd. Bezorging kwam 20 minuten later De kip en de pita kaas was wel weer heerlijk

Edwin
6 december 2021
JW
5 december 2021

Superlekker vers en smeller dan verwacht

Rad
5 december 2021

onze vaste adres voor een heelijke grill maaltijd :-)

Bas
4 december 2021
Rene Jongenelis
4 december 2021

Altijd heerlijk om te bestellen bij Telaviv smaak themperatuur en bezorging je weet dat het goed is.

Frank
3 december 2021
james lemmers
1 december 2021

bezorgtijd was weer uitstekend mijn compliment , ook aan de bezorger die het gebracht had..door de regen en dan nog op tijd.

Piet Huisman
28 november 2021

Het eten was precies op de aangegeven tijd bezorgd. Goed warm, prima van smaak en flinke porties. Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
28 november 2021

Vlees was koud 😭

Dave
27 november 2021

Alles was koud en bezorgen duurde lang. Zo zonde al de tweede keer was zo goed.

Débora Verweij
24 november 2021

Snelle levering. Smaakte weer heerlijk.

Theo
23 november 2021

Op tijd bezorgd (kan dus wel !!) en lekker gegeten !!

K
22 november 2021
MK
22 november 2021

Was ook dit keer weer lekker en netjes op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Wittmarschen Marielle
22 november 2021
Ilona
21 november 2021

De shoarmaschotel en shaslickschotel waren weer heerlijk. Het lijkt alsof we bij elke bestelling meer vlees krijgen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.A.J. van den Berg-Veele
21 november 2021

Speciale schotel besteld, betaald maar gewone schotel gekregen. Vlees was lekker maar patat was taai.

Jeroen
20 november 2021

Goeie shoarma bestel je bij Tel Aviv

Rick
19 november 2021

Voor het eerst bijna anderhalf uur moeten wachten op mijn bestelling. Het eten was lauw waardoor het minder smaakte als wat ik gewend ben. Zal ongetwijfeld te maken hebben met het te kort aan bezorgers. Beetje jammer, volgende keer beter.

Theo
16 november 2021

1.5 uur wachten op je eten, je zou bijna de bestelling annuleren .... dat moet toch sneller kunnen !!

M .
16 november 2021

Vond het deze keer helaas wat tegenvallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jack
15 november 2021
Nadia
14 november 2021

Deze keer was het erg snel lekker en goed heet nog . We hebben heerlijk gegeten . Dankjewel

Rob
12 november 2021

Het was weer heerlijk 😃

Jeff
12 november 2021

eten rauw, er miste een knoflook en er miste 1 cola. Top !!

Persoon
8 november 2021
nicoline
7 november 2021
Theo
6 november 2021

Snel en lekker !!

de Bruyn
6 november 2021

Perfect, zoals altijd. Top.

Theo
4 november 2021

Lekker snel bezorgd en lekker gegeten !! Toppie !!

Danny
3 november 2021

Super gegeten weer. Warm bij bezorging, lekker vers

Arie Hoogendijk
2 november 2021

Weer prima, zoals gewoonlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

James
1 november 2021

Mijn respect voor de bezorger die gisteren in de stromende regen de bestelde eten kwam brengen..en verder als eerder beschreven het eteb was weer goed en lekker op tijd 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
31 oktober 2021

Helaas een nieuw dieptepunt qua bezorging... werd pas na 80 min gebeld dat het niet binnen het beloofde uur bezorgd zou worden... duhh, dat meen je niet ;-) Werd toen verteld dat het nog 15 min. zou duren, maar duurde toen nog eens 40 minuten waardoor het 2 uur!! duurde voordat we ons eten hadden. Zelfs toen ik na 1 uur en 55 minuten belde dat het er nog niet was en dat we al een boterham hadden gegeten kwam het niet bij ze op om een tegoedbon ofzo te geven. Erg slechte zaak. Wel jammer, want de kwaliteit is goed, maar de bezorging gaat al jaren niet goed! En het excuus dat het vrijdagavond was rond etenstijd heb ik geen boodschap aan, dan weet je dat het extra druk gaat worden, zeker bij slecht weer. Daar moet je rekening mee houden en je capaciteit opschroeven. Dit speelt helaas al jaren.

Rasha
28 oktober 2021
Jong
27 oktober 2021

Smaak is prima, portie ook, alleen het eten is bijna koud. Na opwarming goed. Alleen jammer dat dat moet. Nog nooit eerder " klacht" gehad

Ingrid
24 oktober 2021

Super lekkere kapsalon! Heel veel kip erin én lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fg bons
23 oktober 2021

Was weer een half uur later dan afgesproken, miste 2 pitabroodjes en de sla zat er niet bij, nee ik ben klaar met tel aviv

M.
23 oktober 2021

Was weer lekker!

Lia
23 oktober 2021

Het eten was heerlijk!! Goed warm! Helaas wel wat laat bezorgd maar omdat het eten erg goed was vergeef ik jullie 😊

Eric Rehling
23 oktober 2021

Om 1o over zes eten zou om 19.15 uur bezorgd worden kwam om 19.45 slecht terwijl je een berichtje krijg bezorger is onder weg

Tessa
23 oktober 2021

Verassing, appelmoes en mayonaise miste bij het kindermenu. Was jammer! Verder wel erg lekker.

Robbert
23 oktober 2021

3 shoarma besteld. Iedereen vond het heerlijk. Binnen de aangegeven tijd geleverd. Top!

Rob
22 oktober 2021

Dranken aanpassen ook zero er op zetten

James Lemmers
20 oktober 2021

Netjes op tijd..en de bestelde producten altijd goed en lekker

Marij leenders
19 oktober 2021

Turkse pizza's en de salade waren weer super lekker en op tijd bezorgd en de pizza's waren goed warm

Rebecca
18 oktober 2021

Niet gewend van Tel Aviv, maar dit was echt niet lekker, lauw en lekkende sausbakken. Was nooit zo slecht. Heel jammer.

de Vries
18 oktober 2021
Theo Brattinga
16 oktober 2021

Weer 1.5 uur moeten wachetn op me bestelling... eten was perfect maar voortaan graag op de afgesproken tijd bezorgen !!!

KMH
15 oktober 2021

Eten was al koud, patat kon ik weggooien, vlees en broodje gelukkig nog op te warmen. Veelste zoutig!! Kaas nergens te bekennen (schotel shoarma ananas kaas) 1 uur en 15 min moeten wachten voor mij ook te lang. Helaas, maar voor mij hier niet meer....

Theo Brattinga
13 oktober 2021
Pierre
11 oktober 2021

bezorging was vrij laat, sausjes en salade vergeten. Ben wel netjes gebeld dat eten langer duurde. Hoop de volgende keer dat ik mn korting en gratis sausjes krijg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo Brattinga
10 oktober 2021

Snel bezorgd en lekker gegeten.

Ton
9 oktober 2021

Altijd op tijd en goed warm en lekker anders had ik niet steeds besteld en een lekkere smaak 👍👍👍👍👍groetjes ton

Mark
6 oktober 2021

Ik heb weer héérlijk gegeten. Goeie toko, fijne mensen

Theo Brattinga
6 oktober 2021

Besteld om 1600 uur, gevraagd 1645 bezorgen, komt de bezorger pas om 17.25 aankakken. Ja zegt die we bezorgen pas vanaf 1700 uur, nou op de website staat bezorgen vanag 1630 uur !!! Dikke min deze keer !!

Persoon
5 oktober 2021
Sharon
4 oktober 2021

Het eten was echt heel lekker en smaakvol. Voor 17,50 euro ( incl bezorgkosten)had ik super shoarma waar je wel 4 broodjes mee kan vullen! Heel mals vlees. Lekkere patat, sausjes netjes apart erbij gedaan. Turkse pizza was heerlijk. Zeer ruime porties. En een gratis frisdrank cadeau bij bestelling. Snelle levering! Ik hoef echt geen andere zaak te proberen! Dank Tel aviv. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xxx
3 oktober 2021

Zeer goed en op tijd bezirgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debbie
3 oktober 2021

Altijd top, snelle service, lekker eten. Zelfs op zondag op tijd;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

James Lemmers
1 oktober 2021

Bestelling was op tijd...respect voor de bezorger die in de stromende regen het bestelde eten kwam bezorgen

Jan
1 oktober 2021

Een aanrader, vriendelijke bezorging, lekker en goed warm eten, ik kom zeker terug voor een bestelling.

Remy
1 oktober 2021

Uitstekende shoarma schotel en snelle bezorging 👍🏼

Rishi
30 september 2021

2 portie spare ribs besteld, smaken, kwaliteit en hoeveelheid waren top. Helaas duurt het bezorgen 25 min langer dan de aangegeven bezorg tijd van 45 min.

Bas
26 september 2021

Top service en het is nog lekker ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
24 september 2021

Zoals altijd lekker eten en snel bezorgd, top restaurant.

Theo Brattinga
24 september 2021

Besteld om 1600 uur om om 1700 uur te kunenen eteen, komt die bezorger pas rond 17.30 aanzetten. Daar geef ik geen besteltijd voor door !!! Beter naar de klant luisteren !!! Eten was perfect !!

Lvdg
24 september 2021

Bezorging prima en snel. Ziet er keurig uit. Turkse pizza heerlijk. De shoarma bij de schotel vond ik te gekruid en te zout..

Hubrien Vogelaar
22 september 2021

Prima kwaliteit snelle bezorging. Erg lekker gegeten

Jn Leppel u
20 september 2021

Helaas zat zeen of ander niet door te kauwen vlees in het shoarma vlees ik betreur dat natuurlijk gewoonlijk is dat niet het geval maar nu dus wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
20 september 2021

Lekker en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thea rugebregt
18 september 2021

Wij vinden de shoarma erg zout. Advies: minder zout gebruiken

Karin
18 september 2021

Heerlijke spareribs en kebab gegeten.

Stanley
18 september 2021

Helaas meer dan uur gewacht. Nog gebeld. Niemand nam op.

Laura
17 september 2021

Het eten is altijd heerlijk, echter duurt de bezorging ook altijd langer dan beloofd. Vandaag om 16u besteld het werd 17:40 bezorgd

Pedro Campos Araya
17 september 2021
Kapsalon met saus
17 september 2021

Onmogelijk om online kapsalon met zowel knoflooksaus als sambal te bestellen. In opmerkingen aangegeven bij bestelling, maar alleen met knoflooksaus geleverd. Verder lekker hoor!

Rob
16 september 2021

Weer heerlijk gegeten en zeker genoeg gekregen. Vriendelijke bezorger. Top!👍

Jan Willem
14 september 2021

Had shoarma Hawai besteld. De ananas was helemaal verbrand en de shoarma was heel erg zout. De helft weggegooid. Ben er wel klaar mee. Elke keer wel wat mis ..............

Theo Brattinga
14 september 2021

Snel bezorgd , zalig gegeten en de misser van vorige bestelling is ook goedgemaakt. Topppie !!!

Persoon
13 september 2021

Weer op tijd, lekker en goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

James
12 september 2021

Bestelling op tijd, maar voor de zoveelste keer onvolledig. Zouden jullie voortaan als de bestelling naar de klant gaat om de bestelling na te kijken ..het is voor ons en voor de bezorger vervelend om voor portie patat of saus na te leveren. Het komt wel goed maar het is vervelend voor beide partijen..we zijn heel goede klant van telaviv.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coos van Leeuwen
12 september 2021

Lekkah!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Alphen
11 september 2021

Erg lekker alleen weinig voor 6 personen zijn we niet gewend

Theo Brattinga
10 september 2021

Alles oke , miste alleen het gratis blikje cola !!

Metin
9 september 2021

Heerlijk eten ! Altijd vers

Theo Brattinga
7 september 2021
James Lemmers
3 september 2021

Op tijd bezorgd door een aardige bezorger..en voor de rest was het bestelde eten altijd goed.

Joy
30 augustus 2021
Coos van Leeuwen
29 augustus 2021

Alleen jammer dat ze geen knoflook hebben maar verder goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corné
27 augustus 2021
Els
26 augustus 2021

Laatste 2 x shoarma erg zout!!! Hebben jullie nieuwe of andere kruiden?

Theo Brattinga
25 augustus 2021

Super !!

Marja
25 augustus 2021

Weer top.

Danny
24 augustus 2021

Super snel geleverd en zoals gewoonlijk heerlijk gegeten

brenda
24 augustus 2021

De kip was weer heerlijk! Maar jammer dat erbij de het kidsmenu geen appelmoes zat zoals wel vermeld en als verrassing slechts 1 lolly terwijl ik 2 kidsmenus had. Jammer dit x Maar de pita kaas en kip blijven een aanrader! Ik vergat dat er geen standaard ijsbergsla bij zit. Dus volgende x moet ik deze bijbestellen.

Jan Willem
24 augustus 2021

Alweer verkeerde saus bezorgd. Heel erg jammer dat je niet krijgt wat je besteld!!!

Lars
24 augustus 2021
James
22 augustus 2021

Werden netjes gebeld dat de bestelde flesje knoflooksaus niet voorradig was en dat we het bij de volgende bestelling alsnog geleverd wordt.

Ilona
22 augustus 2021

Aardige bezorger en heerlijk eten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Vries
22 augustus 2021
Rick
21 augustus 2021

Na 20 minuten in plaats van de verwachtte bezorgtijd ivan uur werd het eten al bezorgd. Wat een meevaller,het eten was zoals altijd heerlijk.

Rad
21 augustus 2021
Martin
19 augustus 2021

Top. Goed warm en wederom erg lekker

Marco
18 augustus 2021
Jacco
16 augustus 2021

We hebben anderhalf uur moeten wachten op de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Tuynder
15 augustus 2021

Ik bestel met regelmaat. Het eten is tot nu toe áltijd op de afgesproken tijd bezorgd en ook áltijd goed, lekker, vers, warm. Bezorgers ook altijd vriendelijk. Ook wanneer je op de Damlaan een hapje gaat eten: er is gewoon niets op aan te merken. Lekker eten en vriendelijke medewerkers. Top!

Theo Brattinga
15 augustus 2021

Super snel bezorgd en super lekker gegeten !! Toppie !!

Marja
11 augustus 2021

Geweldig zoals altijd.

Stavros Anagnostakis
9 augustus 2021

Snelle bezorging en echt heel heel lekker eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shanta
8 augustus 2021

Prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
8 augustus 2021

De shoarmaschotel was weer heerlijk , alleen was de shoarma sterker gekruid dan anders , maar smaakte er niet minder om

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rajiv
8 augustus 2021

Lekkerste lamskapsalon van omgeving Den Haag . Hele goede service van grillroom Telaviv . Snelle bezorging . Een aanradertje

James
5 augustus 2021

altijd goed en op tijd

Rad
3 augustus 2021

weer heerlijk gegeten! alles was weer top zoals we dat gewend zijn :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton Buytelaar
2 augustus 2021

50 minuten na opgegeven tijd bezorgd is wel een beetje erg veel zonder waarschuwing

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja
31 juli 2021

Eten geweldig.👍👌 Heerlijk warm. Bezorgservice Top. Dit restaurant is een aanrader.

Simone
27 juli 2021

Mmmmm zo lekker

Theo Brattinga
27 juli 2021

Toppie !! Snel en lekker !!

Bastiaan
26 juli 2021

was een half uur later en voor de 2de keer geen frisdrank gehad ?

Rick
25 juli 2021

Goede service, snelle service en de kapsalon is een 9 waard. Waarom geen 10? Ik mis de dikkere patat, ben geen fan van de dunnere patat als bodem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anit
22 juli 2021

Wat ik niet begrijp aan de site is.. Je besteld.. Dan geef je aan zo snel mogelijk. maar je heb nog een optie.. bezorgen om 9 uur.. Ik kies voor zo snel mogelijk.. denkend dat dat eerder word als 9 uur.. Helaas is dat niet het geval. Dus tip. zet een tijd bij je bestelling. Deze bestelling was 15 minuten later dan aangegeven.

Ricky
22 juli 2021

Heerlijk! Niet anders gewend! Eten was goed warm en de kipshoarma was goed op smaak! Top mannen! Bezorging was ook snel. Gr. Ricky