Beoordelingen van Tel Aviv Leidschendam

Recente recensies

5.0
james lemmers
gisteren

bezorgtijd was weer uitstekend mijn compliment , ook aan de bezorger die het gebracht had..door de regen en dan nog op tijd.

Piet Huisman
28 november 2021

Het eten was precies op de aangegeven tijd bezorgd. Goed warm, prima van smaak en flinke porties. Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
28 november 2021

Vlees was koud 😭

Dave
27 november 2021

Alles was koud en bezorgen duurde lang. Zo zonde al de tweede keer was zo goed.

Débora Verweij
24 november 2021

Snelle levering. Smaakte weer heerlijk.

Theo
23 november 2021

Op tijd bezorgd (kan dus wel !!) en lekker gegeten !!

K
22 november 2021
MK
22 november 2021

Was ook dit keer weer lekker en netjes op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Wittmarschen Marielle
22 november 2021
Ilona
21 november 2021

De shoarmaschotel en shaslickschotel waren weer heerlijk. Het lijkt alsof we bij elke bestelling meer vlees krijgen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.A.J. van den Berg-Veele
21 november 2021

Speciale schotel besteld, betaald maar gewone schotel gekregen. Vlees was lekker maar patat was taai.

Jeroen
20 november 2021

Goeie shoarma bestel je bij Tel Aviv

Rick
19 november 2021

Voor het eerst bijna anderhalf uur moeten wachten op mijn bestelling. Het eten was lauw waardoor het minder smaakte als wat ik gewend ben. Zal ongetwijfeld te maken hebben met het te kort aan bezorgers. Beetje jammer, volgende keer beter.

Theo
16 november 2021

1.5 uur wachten op je eten, je zou bijna de bestelling annuleren .... dat moet toch sneller kunnen !!

M .
16 november 2021

Vond het deze keer helaas wat tegenvallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jack
15 november 2021
Nadia
14 november 2021

Deze keer was het erg snel lekker en goed heet nog . We hebben heerlijk gegeten . Dankjewel

Rob
12 november 2021

Het was weer heerlijk 😃

Jeff
12 november 2021

eten rauw, er miste een knoflook en er miste 1 cola. Top !!

Persoon
8 november 2021
nicoline
7 november 2021
Theo
6 november 2021

Snel en lekker !!

de Bruyn
6 november 2021

Perfect, zoals altijd. Top.

Theo
4 november 2021

Lekker snel bezorgd en lekker gegeten !! Toppie !!

Danny
3 november 2021

Super gegeten weer. Warm bij bezorging, lekker vers

Arie Hoogendijk
2 november 2021

Weer prima, zoals gewoonlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

James
1 november 2021

Mijn respect voor de bezorger die gisteren in de stromende regen de bestelde eten kwam brengen..en verder als eerder beschreven het eteb was weer goed en lekker op tijd 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
31 oktober 2021

Helaas een nieuw dieptepunt qua bezorging... werd pas na 80 min gebeld dat het niet binnen het beloofde uur bezorgd zou worden... duhh, dat meen je niet ;-) Werd toen verteld dat het nog 15 min. zou duren, maar duurde toen nog eens 40 minuten waardoor het 2 uur!! duurde voordat we ons eten hadden. Zelfs toen ik na 1 uur en 55 minuten belde dat het er nog niet was en dat we al een boterham hadden gegeten kwam het niet bij ze op om een tegoedbon ofzo te geven. Erg slechte zaak. Wel jammer, want de kwaliteit is goed, maar de bezorging gaat al jaren niet goed! En het excuus dat het vrijdagavond was rond etenstijd heb ik geen boodschap aan, dan weet je dat het extra druk gaat worden, zeker bij slecht weer. Daar moet je rekening mee houden en je capaciteit opschroeven. Dit speelt helaas al jaren.

Rasha
28 oktober 2021
Jong
27 oktober 2021

Smaak is prima, portie ook, alleen het eten is bijna koud. Na opwarming goed. Alleen jammer dat dat moet. Nog nooit eerder " klacht" gehad

Ingrid
24 oktober 2021

Super lekkere kapsalon! Heel veel kip erin én lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fg bons
23 oktober 2021

Was weer een half uur later dan afgesproken, miste 2 pitabroodjes en de sla zat er niet bij, nee ik ben klaar met tel aviv

M.
23 oktober 2021

Was weer lekker!

Lia
23 oktober 2021

Het eten was heerlijk!! Goed warm! Helaas wel wat laat bezorgd maar omdat het eten erg goed was vergeef ik jullie 😊

Eric Rehling
23 oktober 2021

Om 1o over zes eten zou om 19.15 uur bezorgd worden kwam om 19.45 slecht terwijl je een berichtje krijg bezorger is onder weg

Tessa
23 oktober 2021

Verassing, appelmoes en mayonaise miste bij het kindermenu. Was jammer! Verder wel erg lekker.

Robbert
23 oktober 2021

3 shoarma besteld. Iedereen vond het heerlijk. Binnen de aangegeven tijd geleverd. Top!

Rob
22 oktober 2021

Dranken aanpassen ook zero er op zetten

James Lemmers
20 oktober 2021

Netjes op tijd..en de bestelde producten altijd goed en lekker

Marij leenders
19 oktober 2021

Turkse pizza's en de salade waren weer super lekker en op tijd bezorgd en de pizza's waren goed warm

Rebecca
18 oktober 2021

Niet gewend van Tel Aviv, maar dit was echt niet lekker, lauw en lekkende sausbakken. Was nooit zo slecht. Heel jammer.

de Vries
18 oktober 2021
Theo Brattinga
16 oktober 2021

Weer 1.5 uur moeten wachetn op me bestelling... eten was perfect maar voortaan graag op de afgesproken tijd bezorgen !!!

KMH
15 oktober 2021

Eten was al koud, patat kon ik weggooien, vlees en broodje gelukkig nog op te warmen. Veelste zoutig!! Kaas nergens te bekennen (schotel shoarma ananas kaas) 1 uur en 15 min moeten wachten voor mij ook te lang. Helaas, maar voor mij hier niet meer....

Theo Brattinga
13 oktober 2021
Pierre
11 oktober 2021

bezorging was vrij laat, sausjes en salade vergeten. Ben wel netjes gebeld dat eten langer duurde. Hoop de volgende keer dat ik mn korting en gratis sausjes krijg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo Brattinga
10 oktober 2021

Snel bezorgd en lekker gegeten.

Ton
9 oktober 2021

Altijd op tijd en goed warm en lekker anders had ik niet steeds besteld en een lekkere smaak 👍👍👍👍👍groetjes ton

Mark
6 oktober 2021

Ik heb weer héérlijk gegeten. Goeie toko, fijne mensen

Theo Brattinga
6 oktober 2021

Besteld om 1600 uur, gevraagd 1645 bezorgen, komt de bezorger pas om 17.25 aankakken. Ja zegt die we bezorgen pas vanaf 1700 uur, nou op de website staat bezorgen vanag 1630 uur !!! Dikke min deze keer !!

Persoon
5 oktober 2021
Sharon
4 oktober 2021

Het eten was echt heel lekker en smaakvol. Voor 17,50 euro ( incl bezorgkosten)had ik super shoarma waar je wel 4 broodjes mee kan vullen! Heel mals vlees. Lekkere patat, sausjes netjes apart erbij gedaan. Turkse pizza was heerlijk. Zeer ruime porties. En een gratis frisdrank cadeau bij bestelling. Snelle levering! Ik hoef echt geen andere zaak te proberen! Dank Tel aviv. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xxx
3 oktober 2021

Zeer goed en op tijd bezirgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debbie
3 oktober 2021

Altijd top, snelle service, lekker eten. Zelfs op zondag op tijd;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

James Lemmers
1 oktober 2021

Bestelling was op tijd...respect voor de bezorger die in de stromende regen het bestelde eten kwam bezorgen

Jan
1 oktober 2021

Een aanrader, vriendelijke bezorging, lekker en goed warm eten, ik kom zeker terug voor een bestelling.

Remy
1 oktober 2021

Uitstekende shoarma schotel en snelle bezorging 👍🏼

Rishi
30 september 2021

2 portie spare ribs besteld, smaken, kwaliteit en hoeveelheid waren top. Helaas duurt het bezorgen 25 min langer dan de aangegeven bezorg tijd van 45 min.

Bas
26 september 2021

Top service en het is nog lekker ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
24 september 2021

Zoals altijd lekker eten en snel bezorgd, top restaurant.

Theo Brattinga
24 september 2021

Besteld om 1600 uur om om 1700 uur te kunenen eteen, komt die bezorger pas rond 17.30 aanzetten. Daar geef ik geen besteltijd voor door !!! Beter naar de klant luisteren !!! Eten was perfect !!

Lvdg
24 september 2021

Bezorging prima en snel. Ziet er keurig uit. Turkse pizza heerlijk. De shoarma bij de schotel vond ik te gekruid en te zout..

Hubrien Vogelaar
22 september 2021

Prima kwaliteit snelle bezorging. Erg lekker gegeten

Jn Leppel u
20 september 2021

Helaas zat zeen of ander niet door te kauwen vlees in het shoarma vlees ik betreur dat natuurlijk gewoonlijk is dat niet het geval maar nu dus wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
20 september 2021

Lekker en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thea rugebregt
18 september 2021

Wij vinden de shoarma erg zout. Advies: minder zout gebruiken

Karin
18 september 2021

Heerlijke spareribs en kebab gegeten.

Stanley
18 september 2021

Helaas meer dan uur gewacht. Nog gebeld. Niemand nam op.

Laura
17 september 2021

Het eten is altijd heerlijk, echter duurt de bezorging ook altijd langer dan beloofd. Vandaag om 16u besteld het werd 17:40 bezorgd

Pedro Campos Araya
17 september 2021
Kapsalon met saus
17 september 2021

Onmogelijk om online kapsalon met zowel knoflooksaus als sambal te bestellen. In opmerkingen aangegeven bij bestelling, maar alleen met knoflooksaus geleverd. Verder lekker hoor!

Rob
16 september 2021

Weer heerlijk gegeten en zeker genoeg gekregen. Vriendelijke bezorger. Top!👍

Jan Willem
14 september 2021

Had shoarma Hawai besteld. De ananas was helemaal verbrand en de shoarma was heel erg zout. De helft weggegooid. Ben er wel klaar mee. Elke keer wel wat mis ..............

Theo Brattinga
14 september 2021

Snel bezorgd , zalig gegeten en de misser van vorige bestelling is ook goedgemaakt. Topppie !!!

Persoon
13 september 2021

Weer op tijd, lekker en goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

James
12 september 2021

Bestelling op tijd, maar voor de zoveelste keer onvolledig. Zouden jullie voortaan als de bestelling naar de klant gaat om de bestelling na te kijken ..het is voor ons en voor de bezorger vervelend om voor portie patat of saus na te leveren. Het komt wel goed maar het is vervelend voor beide partijen..we zijn heel goede klant van telaviv.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coos van Leeuwen
12 september 2021

Lekkah!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Alphen
11 september 2021

Erg lekker alleen weinig voor 6 personen zijn we niet gewend

Theo Brattinga
10 september 2021

Alles oke , miste alleen het gratis blikje cola !!

Metin
9 september 2021

Heerlijk eten ! Altijd vers

Theo Brattinga
7 september 2021
James Lemmers
3 september 2021

Op tijd bezorgd door een aardige bezorger..en voor de rest was het bestelde eten altijd goed.

Joy
30 augustus 2021
Coos van Leeuwen
29 augustus 2021

Alleen jammer dat ze geen knoflook hebben maar verder goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corné
27 augustus 2021
Els
26 augustus 2021

Laatste 2 x shoarma erg zout!!! Hebben jullie nieuwe of andere kruiden?

Theo Brattinga
25 augustus 2021

Super !!

Marja
25 augustus 2021

Weer top.

Danny
24 augustus 2021

Super snel geleverd en zoals gewoonlijk heerlijk gegeten

brenda
24 augustus 2021

De kip was weer heerlijk! Maar jammer dat erbij de het kidsmenu geen appelmoes zat zoals wel vermeld en als verrassing slechts 1 lolly terwijl ik 2 kidsmenus had. Jammer dit x Maar de pita kaas en kip blijven een aanrader! Ik vergat dat er geen standaard ijsbergsla bij zit. Dus volgende x moet ik deze bijbestellen.

Jan Willem
24 augustus 2021

Alweer verkeerde saus bezorgd. Heel erg jammer dat je niet krijgt wat je besteld!!!

Lars
24 augustus 2021
James
22 augustus 2021

Werden netjes gebeld dat de bestelde flesje knoflooksaus niet voorradig was en dat we het bij de volgende bestelling alsnog geleverd wordt.

Ilona
22 augustus 2021

Aardige bezorger en heerlijk eten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Vries
22 augustus 2021
Rick
21 augustus 2021

Na 20 minuten in plaats van de verwachtte bezorgtijd ivan uur werd het eten al bezorgd. Wat een meevaller,het eten was zoals altijd heerlijk.

Rad
21 augustus 2021
Martin
19 augustus 2021

Top. Goed warm en wederom erg lekker

Marco
18 augustus 2021
Jacco
16 augustus 2021

We hebben anderhalf uur moeten wachten op de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Tuynder
15 augustus 2021

Ik bestel met regelmaat. Het eten is tot nu toe áltijd op de afgesproken tijd bezorgd en ook áltijd goed, lekker, vers, warm. Bezorgers ook altijd vriendelijk. Ook wanneer je op de Damlaan een hapje gaat eten: er is gewoon niets op aan te merken. Lekker eten en vriendelijke medewerkers. Top!

Theo Brattinga
15 augustus 2021

Super snel bezorgd en super lekker gegeten !! Toppie !!

Marja
11 augustus 2021

Geweldig zoals altijd.

Stavros Anagnostakis
9 augustus 2021

Snelle bezorging en echt heel heel lekker eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shanta
8 augustus 2021

Prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
8 augustus 2021

De shoarmaschotel was weer heerlijk , alleen was de shoarma sterker gekruid dan anders , maar smaakte er niet minder om

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rajiv
8 augustus 2021

Lekkerste lamskapsalon van omgeving Den Haag . Hele goede service van grillroom Telaviv . Snelle bezorging . Een aanradertje

James
5 augustus 2021

altijd goed en op tijd

Rad
3 augustus 2021

weer heerlijk gegeten! alles was weer top zoals we dat gewend zijn :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton Buytelaar
2 augustus 2021

50 minuten na opgegeven tijd bezorgd is wel een beetje erg veel zonder waarschuwing

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja
31 juli 2021

Eten geweldig.👍👌 Heerlijk warm. Bezorgservice Top. Dit restaurant is een aanrader.

Simone
27 juli 2021

Mmmmm zo lekker

Theo Brattinga
27 juli 2021

Toppie !! Snel en lekker !!

Bastiaan
26 juli 2021

was een half uur later en voor de 2de keer geen frisdrank gehad ?

Rick
25 juli 2021

Goede service, snelle service en de kapsalon is een 9 waard. Waarom geen 10? Ik mis de dikkere patat, ben geen fan van de dunnere patat als bodem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anit
22 juli 2021

Wat ik niet begrijp aan de site is.. Je besteld.. Dan geef je aan zo snel mogelijk. maar je heb nog een optie.. bezorgen om 9 uur.. Ik kies voor zo snel mogelijk.. denkend dat dat eerder word als 9 uur.. Helaas is dat niet het geval. Dus tip. zet een tijd bij je bestelling. Deze bestelling was 15 minuten later dan aangegeven.

Ricky
22 juli 2021

Heerlijk! Niet anders gewend! Eten was goed warm en de kipshoarma was goed op smaak! Top mannen! Bezorging was ook snel. Gr. Ricky

James
21 juli 2021

Online besteld en netjes op tijd bezorgd, alleen jammer dat jullie voor de 2e keer mijn gratis blikje cola vergeten zijn :) maar verder zijn jullie top.

Richard
20 juli 2021

Na mijn laatste beoordeling was de bezorging erna sneller dan was aangegeven in de mail. Positief dus maar dit keer... Ruim 1,5uur wachten en nog extra moeten bellen. Kindermenu was voor het gemak maar onderin de zak gedaan zodat de kroket volledig platgedrukt was, er zat geen appelmoes of mayonaise bij en die verrassing? Was dat die platgedrukte kroket? Zeer slecht Tel Aviv!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo Brattinga
20 juli 2021

Eten was prima maar bezorging stuk minder, had gevraagd om 17.00 uur te bestellen maar kreeg het eten pas om 17.20. Vraag dan niet hoe laat je het wil hebben als je er toch niks mee doet !!

Jan Willem
19 juli 2021
Herman
19 juli 2021

Jullie eten is uitzonderlijk goed. Zorg ervoor dat jullie per tijdvak niet meer bestellingen aannemen dan wat jullie aankunnen. Het zou jammer zijn als klanten daarom niet meer terug zouden komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
17 juli 2021

Super lekker, warm en genoeg!! Kan r morgen weer van eten :) Bedankt en tot heel snel weer!!

Theo Brattinga
17 juli 2021

Alles oke !!

Peter
17 juli 2021

Na een teleurstelling vorige keer maar weer eens geprobeerd 1957 besteld levertijd 2055 geleverd om 2120 er zit wel verbetering in vorige keer waren ze slechts 65 minuten te laat zojammer

Ba
16 juli 2021

Bezorger kwam binnen 1 uur en precies op tijd. Maaltijd was goed warm door aluminiumfolie. Echt goed geregeld. Pita kaas warme heerlijk! Bedankt

Irene
16 juli 2021

Heerlijk eten en snelle bezorging!

Lia
16 juli 2021

Heerlijke schnitzels!!! Alleen de patat was iets te hard gebakken. Graag had ik wat meer uien gehad....

Rob
11 juli 2021

Weer top gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
10 juli 2021

Was heel lekker

Theo Brattinga
10 juli 2021

Alles dik in orde !! Toppie !!

Darren
8 juli 2021

Altijd top!

Ricky
8 juli 2021

Altijd weer goed!!! Zoals het eten altijd goed warm en bezorging snel! Keep up the good work💪🏼

Theo Brattinga
6 juli 2021

Om 4 uur besteld en dan word het pas bij half 6 geleverd, slechte beurt deze keer !!

Jan Willem
5 juli 2021
James Lemmers
5 juli 2021

Was alsvanouds weer goed 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jennifer
3 juli 2021

Zoals altijd top! Geweldige mensen, goed eten en een hele goede services.

Kim
3 juli 2021
Haja
3 juli 2021
Theo Brattinga
2 juli 2021
Ishrat
1 juli 2021

Het was heerlijk.

James Lemmers
27 juni 2021

Voor het eerst kapsalon en spareribs besteld..smaakte heel lekker..ze waren mijn bestelde flesje knoflooksaus vergeten...even gebeld en na 15 minuten werd het alsnog geleverd..top-service.👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.W. Lauwers
26 juni 2021
Persoon
26 juni 2021

Shoarma schotel, lekker en goed warm. Snel geleverd. Gratis frisdrank niet meegeleverd.

Rob
25 juni 2021

Twee uur na bestelling bezorgt geen bericht tussen door

Bastiaan
24 juni 2021

zou om 18uur 5 bezorgd worden kwam pas 18uur45 de sla was oud hadden om een bakje uiensaus gevraagd zat er niet bij bestel bijna wekelijks maar dit was echt bagger

de Graaf
23 juni 2021

waarom een status van mijn bestelling in mail om 19:09 uur als ik m'n bestelling om 17:15 al ontvangen heb? Verder alles goed.

James Lemmers
23 juni 2021

Alleen jammer dat jullie mijn bestelde sambel saus hebben vergeten 🙂.maar voor de rest altijd goed en lekkere shoarma..top 👍👍

Ed
22 juni 2021

Na lang wachten, eindelijk de bel. Ik ga lekker zitten, pak de tas uit en daar gaat het fout. Saus!!! Waar is de saus, nou die zat er dus niet bij!! Oké, dan maar eigen saus uit de koelkast pakken. Broodje kabab, prima, zelfs met eigen knoflooksaus. Dan het broodje shoarma, gatver, rauw vlees, hoppa zo de vuilnisbak in!! Hevig teleurgesteld besluit ik door mijn "woede" toch maar even te bellen, helaas geen gehoor. Denk dat dit de laatste keer is dat ik bij Tel Aviv iets bestel!!!!

Schild
21 juni 2021

Perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

nic
20 juni 2021

perfect warm ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paulo
20 juni 2021
Ruud
20 juni 2021

Keurig op tijd! Prettige bezorger.

Gerard
19 juni 2021

Normaal neem ik een shoarmaschotel en daar ben ik zeer tevreden over. Meer dan tevreden eigenlijk. Nu bestelde ik een duo schotel (shoarma en lamskoteletten). Uiteraard werd daar een hogere prijs voor gevraagd maar dat 2 lamskoteletten erbij ook inhield dat er veel minder shoarma werd geleverd was een onverwachte verrassing voor mij. Deed niets af aan de smaak maar absoluut wel aan de prijs kwaliteit verhouding. Jammer.

Sam
19 juni 2021

Altijd goed!!

Jan de Mos
18 juni 2021

Was heel erg lekker,en meer dan voldoende. Bezorging op tijd , en eten was heel goed op temperatuur. Uitstekend allemaal

Sandra
18 juni 2021

Zoals altijd weer heerlijk.

Theo Brattinga
16 juni 2021

Super !!

James Lemmers
15 juni 2021

Normaal bestel ik telefonisch..maar dit is wel heel makkelijk om online te bestellen..Je weet precies wat de status van bezorging is.De bestelling was ruim op tijd..voor de volgende keer gaan we weer online bestellen..

Jacques Thijsse
15 juni 2021

Jammer maar het viel erg tegen deze keer. Het vlees vd spareribs was erg stug en de kipfilet was echt niet te eten zo droog als een lefenlap. Het enige pluspunt was de kebab. Het is vervelend om dit te moeten zeggen, omdat het bijna altijd prima is.

Herman
15 juni 2021

Goed verzorgd, lekker gaar maar pittabroodje raar opengesneden, deed geen afbreuk aan de ervaring, maar snij de bovenkant open niet overdwars de zijkant. Saus druipt op de grond

Herman
15 juni 2021

Goed verzorgd, lekker gaar maar pittabroodje raar opengesneden, deed geen afbreuk aan de ervaring, maar snij de bovenkant open niet overdwars de zijkant. Saus druipt op de grond

Theo Brattinga
11 juni 2021

Super !!!

Richard
11 juni 2021

Afleveren van de bestelling duurt altijd erg lang, dit keer weer bijna 1,5 uur moeten wachten. Eten is heerlijk maar die wachttijden...

lierop
10 juni 2021

helaas weer te laat, bij bellen wordt er gezegd is onderweg net als vorige keer jammer eten wel prima

Lida
9 juni 2021

Was weer heerlijk!

Stavros
9 juni 2021

Heel lekker en heel snel.

Jan v veen
8 juni 2021

Eten was geweldig

Augusta Waasdorp
6 juni 2021

Prima, keurig op tijd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pantea
6 juni 2021

Weer super lekker gegeten! Tel Aviv steekt toch met kop en schouders boven de concurrent uit :-)

Theo Brattinga
6 juni 2021

Perfect !! Precies op tijd geleverd en alles was super warm, toppie !!!

Johan
5 juni 2021

Super snelle bezorging. Dit hadden wij niet verwacht. En het eten was gewoon erg warm. Geweldig.

Nieuwenburg
5 juni 2021

Eten was weer heerlijk Snel gebracht en lekker warm 👍

R. Meershoek
1 juni 2021

Verwachte tijd was ong 1,5 uur vanaf bestellen. Eten kwam uiteindelijk 2 .15 uur na bestellen. Een half uur later dan verwachte tijd gebeld, werd niet zo netje te woord gestaan. Patat lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sam Jansen
1 juni 2021

Niks te klagen!

Karin
1 juni 2021

Even makkelijk vandaag. Spareribs besteld. Het smaakte weer goed en de frietjes zijn nu lekker dun! Prima gegeten.

Sandra Tijsma
1 juni 2021

We bestellen regelmatig bij Tel Aviv. De kwaliteit is altijd goed. De porties ruim voldoende. Een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stavros
31 mei 2021

Lekker en snel.

Corné
30 mei 2021
D J Keppel
29 mei 2021

Helaas is de kwaliteit niet meer wat het was grove stukken Shoarma vroeger veel fijner gesneden en smaakt ook minder gekruid wat ik ook betruur is dat de bestelling meer dan nomaal laat is afgegeven zou om 19:10 worden bezorgd en kwam pas na dat ik contact had opgenomen om 20:20 en et worden meerdere redenen geven?

Sharina
29 mei 2021

Altijd lekker eten en goede service

Dennie
29 mei 2021

Bestelling is niet bezorgt na anderhalf uur maar is gebeld en er was nog niets mee gedaan toen maar de Bestelling geannuleerd

Eef
28 mei 2021

Duurde lang en de spareribs waren anders dan normaal

Jacco
28 mei 2021

We hebben 2 uur moeten wachten op het eten

Theo Brattinga
26 mei 2021

Toppie !!

San
24 mei 2021

Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabrina
23 mei 2021

Altijd goed, altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V. Dissel
23 mei 2021

Spareribs was weer eens heerlijk. Stokbrood met kruiden boter was wat minder. Kruiden boter te hard en de stokbrood mag wel wat minder geroosterd zijn.

Rebecca
21 mei 2021

Normaal altijd goed geen klachten. Nu leek alles er wel in gesmeten. Sauzen lekten half verpakte broodjes, 1 shoarmabakje helemaal verkreukeld. Had de bezorger een ongeluk gehad? Want zo zag het er uit.

Marij leenders
19 mei 2021

Was zoals altijd weer super goed en lekker

Simone
18 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Pieter
16 mei 2021

Warm en smakelijk eten, zeer vriendelijk en gastvrij bij afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
16 mei 2021

Het was weer héérlijk 👌

Vikash
16 mei 2021
Persoon
15 mei 2021

Zoals altijd heerlijk eten, goed warm en op tijd. Krijg alleen mailtje dat voedsel onderweg is zo'n 2 uur nadat we het hebben ontvangen :-)

Theo Brattinga
14 mei 2021

Snel bezorgd en zalig gegeten !!

Marij leenders
12 mei 2021

Was weer erg lekker

Theo Brattinga
12 mei 2021

Alles oke zoals gewoonlijk !!

Sandra
10 mei 2021

De shoarma en spareribs waren weer gewoon goed. De tonijnsalade was anders dan vorige keren en persoonlijk vond ik het wat minder. Veel ijsbergsla in verhouding tot de tonijn die ook anders was. Kwaliteit was trouwens prima, alles was vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rens
9 mei 2021

Supersnelle bezorging, prima eten en ook nog gratis drankje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vinay
9 mei 2021
Marij leenders
9 mei 2021

Was weer super lekker de Turkse pizza met sla

V. Dissel
8 mei 2021

Perfect. Net weer telefonisch besteld.alles weer heerlijk. Maar helaas krijg je dan geen gratis drankje erbij, omdat je dan niet via hun site heb besteld. Beetje vreemd

Theo Brattinga
5 mei 2021

Super !! Alles oke !!

SJ
5 mei 2021

Gesmuld

Wendy
5 mei 2021
Ellen
4 mei 2021

Bestel al jaren bij Tel Aviv, altijd lekker eten en een prima service

Ties
3 mei 2021

Behoorlijk teleurgesteld in de kwaliteit van het eten van Tel Aviv. Eten kwam weliswaar redelijk op tijd, maar patat was nat, klef en niet lekker. We hadden een aantal Turkse pizza’s met kaas besteld, geen één daarvan had kaas. Wel prima te woord gestaan na een belletje en (een beetje) korting gekregen voor de volgende keer. Al met al geen aanrader, eens maar nooit weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil van Es
2 mei 2021

Als de verrassing in het kindermenu alleen maar een snoepje is dan valt dat welheel erg tegen want meer zat er niet bij En kinderen kijken daar echt naar uit Jammer want het eten en bezorging waren gewoon perfect

Theo Brattinga
2 mei 2021

Super !!!

Rick
30 april 2021

Heerlijk gegeten,en supersnel bezorgd.

Jacq
30 april 2021

Het was erg lekker maar ik miste de sla voor in het broodje

Monique
29 april 2021

Was weer erg lekker!

Corné
28 april 2021

Stokbrood is gewoon brood, maar waar niet, geen kruidenboter gezien. Cola.light besteld, regular ontvangen. Verder erg lekker gegeten, volgende keer weer.

Ricardo munier
26 april 2021

Helaas was het deze keer niet goed, eten was lauw, en de appelmoes voor het kindermenu zat er niet bij, ook was de lolly gebroken, wat ons kind erg verdrietig maakte...was voorlopig de laatste keer dat we besteld hebben...

Theo Brattinga
21 april 2021

Alles dik in orde !!!

Lisa
20 april 2021

Super lekkere lams shoarma!! Mals en goed van smaak. Bedankt en tot snel weer!

Wouter
18 april 2021

Altijd goed. Lekker op tijd! Ruime keuze. Lekkere knoflooksaus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hennie
17 april 2021

Top service en goede kwaliteit

Michel Jankie
17 april 2021

Stelletje prutsers uren wachten plus geen pita broodje bij je shoarma schotel,bij mongooltje

John de groot
16 april 2021

Het was zalig mooi mals bedankt dat u dit lekker heeft dit me heeft mogen smaken

Theo Brattinga
14 april 2021

Super !!

Rob
13 april 2021

Smakelijk

Sandra
11 april 2021

De bezorger was een kwartier te vroeg, maar het eten was goed.

n.l
10 april 2021

zeer lang moeten wachten

Theo Brattinga
10 april 2021

Precies op tijd gelevered, alles lekker warm, zalig gegeten. TOPPIE !!!

Wendy van Bruchem
10 april 2021
Siddhartha
9 april 2021
Sandra
8 april 2021
Boerboom
6 april 2021

ons vertrouwd adres voor een warme grill maaltijd! super snel geleverd en alles heerlijk vers en lekker!

Wanda
5 april 2021

Broodje lams besteld El vlees geen broodje van de 3 turkse pizza's 1 zwart en de smaak was niet zoals voorheen jammer

Anoniem
5 april 2021

Eten als altijd heerlijk en vriendelijke bezorging, ga zo door!

Jef
5 april 2021

Top eten en snelste bezorgers in Leidschendam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Moody
3 april 2021

Beste shoarma waar ik tot nu toe heb gegeten! Kapsalons waren erg lekker alleen de patat bij de schotel was iets minder, maar je krijgt super veel

Peter
2 april 2021

Was erg lekker.

Theo Brattinga
2 april 2021

Super !!

Evert
1 april 2021

Een uur te vroeg, Tel Aviv heeft klokken nog niet op zomertijd staan? :))

Y Rijsdijk
31 maart 2021

snel en superlekker, zoals altijd

Theo Brattinga
30 maart 2021

5 kwartier moeten wachten maar eten was warm en lekker !!

Persoon
30 maart 2021

het was weer heerlijk. Grote portie ook.

A.
28 maart 2021

Ik heb hier altijd lekker gegeten maar gisteren was de allereerste keer dat ik het eten niet lekker vond en in prullenbak gesmeten hebt. De lamsshoarma was 1 grote derrie en de aardappelschijfjes waren erg slap. Over de aardappelschijfjes klaag ik niet echt, het is gewoon onmogelijk om vanaf de frituurpan 20 minuten later krokant af te leveren maar de lamsshoarma was altijd lekker en smakelijk en krokant en viel uit elkaar behalve gisteren was het 1 grote klomp vettig papperig zooi die met moeite te scheiden was. Weggegooid geld terwijl ik zo zin had in lekkere shoarma van Tel Aviv zelf. Ik lees verder niet echt klachten over het eten, ik had ff pech gisteren denk ik. De sla en de cola waren de enige die lekker was en de bezorger was vriendelijk en kwam op de geschatte tijdstip.

Linda
26 maart 2021

Heerlijk gegeten

Theo Brattinga
26 maart 2021

Snel en lekker !! Toppie !!

Bastiaan
24 maart 2021
Rob
21 maart 2021

Zoals altijd waren de broodjes shoarma weer heerlijk. Op tijd bezorgd en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo Brattinga
21 maart 2021

Snel geleverd en zalig gegeten !! Toppie !!

Roy Adam
20 maart 2021

Altijd op tijd en het eten is goed warm.

Rico
20 maart 2021

Snel het eten binnen en Heerlijk gegeten!

Ivo
20 maart 2021

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd. Alles prima in orde.

Jacques
19 maart 2021

Zoals altijd zijn de spareribs heerlijk en lekker van smaak. De bestelling werd precies op tijd afgeleverd. Ben zeer tevreden met alles. Een aanrader 👍

Sandra
18 maart 2021

Het was weer heerlijk, vooral de spareribs zijn erg goed. De tonijnsalade was dit keer nog lekkerder, nieuw soort tonijn denk ik?

Jan Willem
17 maart 2021
D.
17 maart 2021
Theo Brattinga
16 maart 2021

Super !!!

Theo Brattinga
13 maart 2021

Super !!

Cas
13 maart 2021

De bestelling gedaan om 17:55 en om 20:00 mochten we eindelijk onze twee broodjes ontvangen, om 19:00 is er wel gebeld dat het een half uurtje later zou worden maar dat werd dus een uur!! Gaan we dus nooit meer bestellen.

Tom de Vries
12 maart 2021

De kip shoarma was heerlijk gekruid en ruim voldoende. De patat was deze keer wat slap en niet erg lekker. Maar over het algemeen was het weer een aanrader, zeker voor herhaling vatbaar

Eelco
11 maart 2021

Het heet mini-schotel, maar het is qua hoeveelheid precies goed voor 1 persoon. Tip: bestel aardappelschijfjes i.p.v. patat. Patat moet eigenlijk direct geconsumeerd worden. Aardappelschijfjes blijven langer smakelijk.

Theo Brattinga
10 maart 2021

Bijna 5 kwartier moeten wachten op je eten is wel beetje veel. Maar eten was wel lekker warm en erg smakelijk !!

Bianca
8 maart 2021
Peter Schoutem
8 maart 2021

Was weer heerlijk Beetje druk ongebveer 1 uur levertijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
6 maart 2021

Lekker en snel bezorgd !

Bastiaan
5 maart 2021

was weer heerlijk thanx

Rasha
2 maart 2021

Super lekker altijd!! En een goede service top!

Theo Brattinga
2 maart 2021

Super snel en super lekker !!

Peter
28 februari 2021

NAdat het weken weer goed ging, ging het met de bezorging deze keer weer helemaal fout.. een nieuw "record".. 2,5 uur !! moeten wachten op onze bestelling (18:15 uur besteld, 20:45 uur afgeleverd). En het standaard "smoesje" van 'het is zondag' gaat nu dus ook niet op. En ook al was het een zondag geweest, dan had ik een bezorgtijd van 2,5 uur ook onacceptable gevonden. En inderdaad, geen gebaar van het restaurant, alleen een sorry. Maar dat wordt inmiddels wel ééntonig. Neem gewoon meer personeel aan!! Mensen kunnen al een jaar niet uit eten, dus jullie moeten meer omzet gedraaid hebben afgelopen jaar. Inversteer dat eens in personeel.

Karin
27 februari 2021

Smaakte weer heerlijk

Bastiaan
26 februari 2021

was weer heerlijk

Theo Brattinga
26 februari 2021

Zoals altijd perfect !!

Jan Willem
23 februari 2021

Helaas weer een bestelling niet goed verwerkt. Ik had een mini shoarma Hawai schotel besteld en kreeg een standaard shoarma schotel bezorgd. Tegenvaller en teveel betaald dus. Jammer dat dit gebeurd bij zo'n eenvoudige bestelling!

Kees Koole
23 februari 2021

👊🏻👍🏻👍🏻😋

Theo Brattinga
23 februari 2021

Super !! Sn el en lekker !!

Alexander
22 februari 2021

Patat was niet lekker. Shoarma ook matig. Ben beter gewend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robbert
22 februari 2021

Broodjes shoarma waren heerlijk. We wonen ongeveer 6 kilometer van Tel Aviv vandaan, maar het was snel en ook nog goed heet bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
21 februari 2021
Angela
21 februari 2021

heerlijk eten zeker nog vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.