Beoordelingen van Tel Aviv Leidschendam

Recente recensies

4.0
B
vandaag

Patat was beetje slap sorry maar als je bij de zaak zelf gaat eten is het veel beter

Rasha
26 september 2022
James Lemmers
26 september 2022

Spareribs waren weer lekker, mijn compliment voor de bezorger die in de stromende regen de bestelde eten kwam brengen 👍👍 mvg James

Theo
26 september 2022

Eten was prima maar 1.5 uur wachten ?? Wel excusese gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T C.
25 september 2022

My request to replace the patat by rice was kindly taken into account but the pepper sauce was missing...

Marion
24 september 2022

Was weer super lekker.

Paul
24 september 2022

Het was weer genieten van het geleverde eten. Om de dag erna van de Griekse salade te genieten. DIe staat nu nog in de koelkast.

Theo
23 september 2022

Einelijjk eens geleverd op de door mij gevraagde tijd !! Het kan dus wel he !! Eten was trouwens dik in orde, toppie !!

James Lemmers
23 september 2022
Theo
20 september 2022

Uiteraard weer 30 minuten later geleverd dan gevraagd, klant is koning he maar niet bij jullie !!! Luister nou eens wat de klant vraagt !!

Marion
20 september 2022

Was weer super lekker en snel bezorgd

Tanja
19 september 2022

Was weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edith
19 september 2022

Zonde dat het bezorgen altijd zo lang duurt 1,5 uur . Daarbij ontbreekt er de laatste keren elke keer wel wat. Zo jammer .. turkse pizzas waren gisteravond bijna koud Word elke keer fles wijn of korting beloofd, gebeurd nooit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Francisco
17 september 2022
Theo
16 september 2022

Eten was prima maar werd wel 30 minuten te laat afgeleverd.

Mike
16 september 2022
E.M. Persoon
11 september 2022

weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brigitte Bosman
11 september 2022

Altijd heerlijk eten en was er sneller dan was aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corrine van Delden
11 september 2022

Alles was heerlijk, behalve de saté die was erg droog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
9 september 2022

De shoarmaschotel was weer heerlijk . Was goed warm . Vriendelijke bezorger

James Lemmers
6 september 2022
D
6 september 2022
Marion
4 september 2022

Had Turkse pizza besteld is goed gevuld en groot. Zit na 2 uur nog mega vol😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
4 september 2022

Eten was prima maar werd 15 minuten te laat bezorgd.

Theo
2 september 2022

Heel snel bezorgd en zalig gegeten !! Toppie !!

Renate Roeten Keereweer
1 september 2022

De bezorger stond een kwartier eerder aan de deur. Daarnaast wasmarinade van de spareribs anders van smaak, maar nog veel lekkerder. Weer genoten. De buurvrouw

Theo
30 augustus 2022

Alles oke !! Toppie !!

Rupesh
30 augustus 2022

De pitabroodjes waren hard en aangebrand. De patat en aardappelschijfjes bij de minischotel was wel weinig (bakje niet vol gevuld). De lamsshoarma mocht meer smaak hebben. Proefde droog aan. Bezorgtijd van een uur op een maandagavond is eigenlijk wel lang. Bezorger kwam wel binnen het uur.

Paul
30 augustus 2022

Bestelling was keurig verzorgd, prettig dat er ook mailtjes werden gestuurd over de voortgang. De geschatte bezorgtijd bleek heel goed te kloppen. Prima geregeld dus.

Jopie
29 augustus 2022

Het eten is goed, alleen knoflook bakjes mogen wat groter, dat je lekker de saus erover kan gooien, maar verder goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
28 augustus 2022

Precies op tijd geleverd (kan dus wel) en lekker gegeten. Toppie !!

Marion
26 augustus 2022

Eten was weer super lekker. De bezorging was heel snel

james lemmers
25 augustus 2022

was weer goed Tel Aviv , top

Theo
24 augustus 2022

Alles oke !!

Soraya
24 augustus 2022

Het eten was weer heerlijk zoals altijd. Lekkere Shoarma schotel besteld.

james lemmers
21 augustus 2022

De spareribs waren weer top TelaViv

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
21 augustus 2022

Was weer heerlijk. Miste alleen een zakje sla om op het broodje erbij te doen

Theo
21 augustus 2022

Precies op tijd gelevererd, zalig gegeten en alles waar ik recht op had zat er ook bij. Toppie !!

Vincent
19 augustus 2022

Duurt meestal lang en vergeten vaak wel wat. Nu weer geen knoflooksaus erbij. Al vaker geen complete bestelling zoals broodjes, saus die er niet bij zitten. Bellen heeft weinig zin wordt het ook nog koud. Eten is verder wel lekker.

Theo
19 augustus 2022

Als ik een broodje shoarma bestel is het handig als er ook een broodje bij de bestelling zit !!! Dus niet he .... En waar is mijn 2e blikje cola waar ik nog recht op heb ??!!

Tom
19 augustus 2022
Maaskantje
18 augustus 2022

Heerlijke kapsalon zoals altijd!

Marion
18 augustus 2022

De bestelling kwam ongeveer 40 minuten later dan werd aangegeven, dus na bijna 1 1/2 uur wachten was onze trek eigenkijk over.

Bloemendaal
17 augustus 2022

Uitstekend zowel bezorging als de kwaliteit

Theo
16 augustus 2022

Bestelling was oke, eten was prima maar weer geen blikje cola erbij !! Bij de volgende bestelling graag 2 blkjes cola leveren !!

james lemmers
14 augustus 2022

De Spareribs waren weer perfect, thx Tel Aviv

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
14 augustus 2022

Het was weer grandioos.

Ellen
13 augustus 2022

We bestellen vaak maar nu was het niet goed De patat was oud, het eten was koud, de aardappelschijfjes waren koud en slap, ipv een fles knoflooksaus kregen we een bak met knoflooksaus. Als de flesjes op zijn bel dan even want dan bestel ik het de volgende keer. Jammer

Rad
13 augustus 2022

Vertrouwd adres voor heerlijke spareribs en grilschotels. Het was weer perfect!!

edwin van elck
13 augustus 2022
Clare
12 augustus 2022

Amazing food and service ! Always fresh and good quality.

Theo
12 augustus 2022

Weer 1.5 uur op me eten moeten wachten, dat heet dan zo spoedig mogelijk :-(

Rene A
11 augustus 2022

Bijna 2 uur gewacht helaas. Dan ook nog 1 pita die ontbrak, dat werd na een telefoontje alsnog vlot opgelost.

Boxhoorn
8 augustus 2022

Was goed gevulde Turkse pizza en erg lekker.

Theo
8 augustus 2022

Super !! Op tijd geleverd en zalig gegeten !! Blikje fris die ik miste van de vorige bestelling zat er ook bij .. toppie !!

Quit
5 augustus 2022

Netjes op tijd bezorgd en het eten was lekker warm. Lamsshoarma dit keer was super, veel zachter dan normaal.

Paul
5 augustus 2022

Was weer uitstekend. En de ui van de shaslick heeft een genezend effect gehad op de irritatie aan de achillespees. Die was er sinds woensdagochtend. En verdween in de loop van deze vrijdag.

Theo
5 augustus 2022

Bezorging prima, eten was prima maar het blikje cola zat er niet bij !! Volgende keer graag 2 blikjes erbij doen !!

Angela
5 augustus 2022

Heerlijk! Vriendelijke bezorger. Helaas alleen de knoflooksaus vergeten. Ach ja, dat kan gebeuren. :)

Ton
4 augustus 2022

Mixgrill was lekker en het broodje hete kip ook en goed opgelost met de saus en salade toppie gr.ton 👍👍👍

Wilco
3 augustus 2022

Bestellen gaat makkelijk, bezorging precies op tijd, Vandaag een pita hete kip en een pita sate besteld. De hete kip was serieus heet. Ik ben wat gewend maar deze vond ik persoonlijk te heet. Maar dat is dus persoonlijk dus geen commentaar. Over de sate ben ik wat minder positief. Ik vond die altijd subliem maar vandaag was het een teleurstelling. Smaak viel tegen en de saus was erg waterig. Veel te dun.

Saskia
3 augustus 2022

Lekker gegeten en op tijd bezorgd. Dank!

Lida
3 augustus 2022

Was weer top. Goed warm geleverd!

Richard
3 augustus 2022

Had het ruim vantevoren besteld en het was netjes op tijd het was weer heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ferry
1 augustus 2022

De pizza’s waren niet gemerkt zodat het moeilijk was om te zien wat de juiste pizza was, erg vervelend als je meerdere verschillende pizza’s hebt besteld.

James le
1 augustus 2022
De Groot
31 juli 2022

Bezorging stond om 18.40 werd om 19.10 bezorgd wel 2 gratis cola gekregen ipv 1. Het kindermenu was wel heel matig echt maar een paar frietjes erbij voorheen was het altijd wel veel meer ook zal er een verassing bij zitten dat zat er helaas ook niet bij. Het vlees is altijd wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk
31 juli 2022

Ik kreeg een mailtje met bezorgtijd 16:30, ong. 17:10 gebeld waar mijn bestelling van 16:30 bleef. Om 17:20 kwam een bezorger. Voor ik evt. een volgende keer bestel zal ik eerst elders kijken.

MenM
30 juli 2022

Altijd goed! Heerlijk gegeten weer! Propere keuken. Zeer vriendelijk personeel.

Paul
30 juli 2022

De grillschotel was weer helemaal top.

E. Matla
27 juli 2022

Ookal bezorgen jullie áltijd later dan mijn aangegeven tijdstip, het eten is elke keer goed!

Theo
26 juli 2022

Uiteraard weer 40 later bezorgd dan afgesproken !! Eten was niet zo heel warm meer :-(

james lemmers
22 juli 2022

Spareribs was weer top, alleen jammer dat jullie bij de hengsels van de papieren draagtas teveel nietjes erin hebben gedaan, bij het het ontvangst nemen haalde ik mijn vinger open. Misschien een tip om niet teveel nietjes gebruiken om vast te maken, maar voor de rest was de bezorging geen goed ...Gr James

Paul
17 juli 2022

Het was weer een heerlijke mix-schotel. Met voldoende om er zondagochtend ook nog een ontbijtje aan te hebben.

DD
13 juli 2022

Goed eten en snelle bezorging!

james lemmers
12 juli 2022

Tel Aviv thx voor de snelle bezorging, mijn excuus dat we de bezorger te laat hebben opgemerkt, we zaten in de tuin en de bel niet gehoord, nogmaals mijn excuus. Mvg James

Alice van Dam
11 juli 2022

Zaterdagavond rond 23:00 nog trek in shoarma. Tel Aviv, ik bestel niet vaak maar altijd naar wens dus opnieuw bestelling gedaan. Maar het spijt me... Geen pita bij m'n shoarma speciaal. Dikke minpunt! Zó jammer. Een broodje shoarma zonder broodje (??) Dus zelf maar een pistoletje in de Airfryer gedaan... Misschien mijn fout, ging er van uit dat een shoarma speciaal inclusief pita was... Had t vlees doorgebakken gevraagd... Was deze keer zéker niet het geval. Nét aan gaar... zéker niet doorgebakken zoals gevraagd. Voorgaande keren perfect krokant gebakken en juist daarom weer bij Tel Aviv besteld. Heel jammer. Bezorger was vriendelijk en heeft fooi gehad maar voor het eten deze keer een dikke min. De door mij extra pita kaas zonder tomaat was lekker nadat ik de tomaat verwijderd had. Hopelijk volgende keer beter...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
11 juli 2022

Wederom prima

Ard Vester
11 juli 2022

Shoarma was heel erg lekker en voldoende

Micky
10 juli 2022

De hete kip schotel is echt goed, lekker pikant. Alleen jammer dat jullie de extra saus waren vergeten( het is ook niet de eerste keer dat de extra saus en/of pita vergeten wordt)

M. van Leeuwen
9 juli 2022

Er zat helemaal geen saus bij (wel opgegeven), patat was slap en lauw en de shoarma was ook lauw.

Marius
6 juli 2022

6 uur wou ik het bezorgd hebben was er stipt 6 uur

John
5 juli 2022

De ribben en chips waren prima, maar de salade was klein.

james lemmers
3 juli 2022

Spareribs waren weer top Tel a viv en mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nvt
3 juli 2022

Alleen jammer dat er wordt aangegeven dat je een blikje drinken erbij krijgt en die vervolgens niet geleverd wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
3 juli 2022

Grote klasse !! Binnen 30 minuten bezorgd !! Het kan dus wel :-)

Theo
1 juli 2022

Alles dik in order !! Op tijd geleverd en zalig gegeten !! Toppie !!

Persoon
28 juni 2022

We blijven dit herhalen!

Spoelstra
27 juni 2022

Eten super goed bezorging 🚚 kwartier te vroeg 😂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans van der Meij
27 juni 2022

Helaas was deze keer de spareribs niet warm meer en de patat een slappe hap. Het was niet zoals wij gewend zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mir
26 juni 2022

Ook dit keer geen complete bestelling! Telefonisch contact gezocht maar helaas was men onbereikbaar. Reden voor mij om daar niet meer te bestellen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

james lemmers
26 juni 2022

Ondanks jullie drukte , nog voor de afgesproken tijd geleverd, top Tel a Viv

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
25 juni 2022

Snel bezorgd maar broodje kabab kwam zonder broodje en de kabab was aangebrand.

Lia
25 juni 2022

Zoals altijd lekker. Alleen zat er een iets andere smaak aan de shoarma.. Andere eigenaar??

james lemmers
22 juni 2022

Tel a Viv het was weer top, ik kan geen verbeterpunten voor jullie opnoemen alleen maar complimenten, thx

GuusK
22 juni 2022

Prijzen stijgen steeds een beetje, maar kwaliteit daalt.

andreas h.g. Bastiaan
19 juni 2022

hadden turksepiza besteld zonder kaas nou hij zat onder de kaas brrrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jerry
19 juni 2022
james lemmers
15 juni 2022

Was weer Top Tel aviv vooral de red velvet was heel lekker .

Theo
15 juni 2022

Super snel geleverd en zalig gegeten. Toppie !!

Boerboom
14 juni 2022

Alles weer tip top in orde!

J.Becker
12 juni 2022

Zoals altijd erg lekkere Lamsshoarma en KipsShoarma was er weer supersnel en zeer goede service.

james lemmers
11 juni 2022

De spareribs waren weer lekker Tel a viv

james lemmers
9 juni 2022
K J
9 juni 2022
Najj
9 juni 2022

Altijd netjes op tijd en ey man…k zeg jullie de lekkerste kapsalon hebben ze man, ik kan niet meer zonder!

Spoelstra
7 juni 2022

Jammer dat je maar 1 blikje krijgt bij 4 maaltijden

Theo
7 juni 2022

Alles dik in orde !!

Edith
7 juni 2022

We hebben ruim 1,5 uur gewacht op ons eten. Daarbij waren de spareribs erg droog dit keer.

Pieter
5 juni 2022

Heerlijk eten en ziek snel bezorgd!

Arthur
4 juni 2022

Goed eten en goede kwaliteit Op tijd bezorgd

Roeten Keereweer
3 juni 2022

Was weer als van ouds lekker!!

thijs ten wolde
3 juni 2022

lekker eten snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

james lemmers
2 juni 2022

De spareribs waren weer top, en lekker op tijd, mijn compliment

Theo
1 juni 2022

Alles oke !!

james lemmers
29 mei 2022

Lekker netjes op tijd bezorgd, top Tel a viv

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
28 mei 2022

Om 16.00 uur besteld en om 16.45 gevraagd te leveren ... en jawel precies op tijd staat de bezorger voor de deur !! Het kan dus wel he ..... meestal sta je 1.5 uur uur te wachten !! Dit keer super happy en zalig gegeten !! Ga zo door !!

Marloes
26 mei 2022

Altijd super eten via jullie. Zowel bij bestellen, afhalen of op locatie. Deze keer was het alleen niet zoals het hoort. Super droog waren de ribs. Jammer. Misschien een puntje om in de gaten te houden.

Jack van der Linden
26 mei 2022

Alles was te lang doorgebakken. Friet te hard en sparibs daardoor erg droog.

Paul
26 mei 2022

Was weer genieten. Ook van het blikje cola, wat ik zelf nooit in huis haal. Maar op zijn tijd is cola gewoon lekker.

John
24 mei 2022
Jan Willem
24 mei 2022
Ilona
22 mei 2022

Al vaak besteld . Is altijd goed en de kipshalick was heerlijk maar de shoarmaschotel was niet zo lekker . Veel te grote stukken vlees en weinig gekruid .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G Lopez
22 mei 2022

Lekker eten maar wachtte 2 uur op de levering!

Ferry
20 mei 2022

Mijn bestelling werd pas na 2 uur gebracht, na een uur heb ik gebeld en toen bleek dat het erg druk was, het zou nog een half uur duren. Het werd een uur. De bestelling was niet compleet, bij de shoarma zat geen pita broodje en in de turkse pizza zat erg weinig vlees.

james lemmers
20 mei 2022

Voor het eerst spareribs besteld, maar jullie overtreffen spareribs express, top en voor herhaling vatbaar.

Lida
20 mei 2022

Ik vond de spareribs niet zo mals, wel gaar, maar droog. Ben beter gewend. Het vlees was heel compact.

james lemmers
18 mei 2022

Was top allemaal

Theo
18 mei 2022

Om 15.45 uur besteld en afgesproken dat het eten om 17.00 uur bezorgd zou worden. Nou vergeet het maar, de bezorger stond pas om 17.45 voor de deur !! Houden jullie nou eens rekening met de wensen van de klant !! Dit is al de zoveelste keer dat het veels te laat geleverd word !! Doe er iets aan !!!

MC v Tilburg
17 mei 2022

Was erg lekker!

Els Persoon
16 mei 2022

waarom krijg ik een uur nadat het bezorgd is alsnog een mailtje dat mijn maaltijd in aantocht is???

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

james lemmers
16 mei 2022

Alles mooi op de afgesproken bezorgd tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans vd Meij
15 mei 2022

De spareribs waren uitmuntend en de lamshoarma ook. Echt super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
14 mei 2022

Super lekkere kapsalon, lekker veel vlees. Al meerdere keren besteld en elke keer tevreden.

Guillaume
13 mei 2022
Ferry
12 mei 2022
Dani
12 mei 2022
E. de Bruijn
11 mei 2022
james lemmers
9 mei 2022

Snel bezorgd, en een top service, thx Ali en tot de volgende bestelling.

Theodorus
8 mei 2022

Maakt niet uit wat ik hier haal. Eten is altijd Lekker!! En van alle Kapsalons, is deze hier toch echt mijn favoriet!

Dani
6 mei 2022
Lynnie
4 mei 2022

Bezorgd op het gevraagde tijdstip! En was weer overheerlijk.

Aad
4 mei 2022

Verwachte bezorgtijd 17.25 uur geleverd 18.10 uur. Cheese cake in dubbel gevouwen aluminium bakje. In stukken aangekomen. Hoofdgerecht was gelukkig goed. Bezorgen 2 sterren ligt niet een de bezorger maar aan de tijd en de cheesecake.

Fred
30 april 2022

Altijd lekker eten en binnen redelijk tijd bezorgt. Via de website is wel lastig te beoordelen wat je nu precies besteld/krijgt. Voor 3 personen bestellen en maar 1 keuze saus bijvoorbeeld (waar je dan 6 bakjes van krijgt).

Tanja
30 april 2022

Was weer lekker eten en ze waren op tijd gekomen. Ben tevreden over ze.

Paul
28 april 2022

Was prima voor elkaar, alleen de cola zat er niet bij. Kan gebeuren. Ik was in slaap gevallen, waardoor het even duurde voor ik open deed. Excuses daarvoor.

Els
28 april 2022

Helaas bijna 2 uur moeten wachten, kan echt niet! Kapsalon zonder patat gevraagd, was helaas meer patat als kip?

Paul
27 april 2022

Het geleverde was weer helemaal top! Lekker van genoten.

james lemmers
27 april 2022

Alleen jammer dat ik de verkeerde bestelling kreeg, maar na een belletje kregen we alsnog het bestelde maar zonder de 3x extra knoflooksaus, toen maar weer gebeld. Heb nu besloten dat ik bij eerstvolgende bestelling de korting cq extra saus (3x) zou krijgen dit in overleg met Ali

Theo
23 april 2022

Kwartiertje te laat geleverd maat het eten was super warm en super lekker !! Toppie !!!

Mariska
23 april 2022

Eten is heerlijk!

S
20 april 2022

Pita broodje zat niet bij de bestelling

James
19 april 2022

Altijd goed bij tel aviv om daar je eten te bestellen, was snel bezorgd.👍

Hans vd Meij
18 april 2022

De spareribs waren heerlijk. Jammer dat de beloofde gratis blikje cola niet geleverd werd.

Mona Starink
17 april 2022

Heerlijk, warm en snel. When it's good, it's good. No need for fancy words

Paul
16 april 2022

Na een middagje Parijs-Roubaix bij de vrouwen kijken, komt een mix-schotel van Tel Aviv uitstekend tot zijn recht!! Weer goed van kunnen genieten.

Moon
12 april 2022

Bestelling was te laat, lauw en de patat (weer) vergeten. De ananas bij de shoarma waren grote stukken , 1 schijf in de helft en dat x2. Na een half uur kwam de patat wat natuurlijk geen zin meer had want we waren al klaar met eten Echt teleurstellend.

Jack
9 april 2022

Prima en op tijd bezorgd

Theo
6 april 2022

Eindelijk eens redelijk snel bezorgd en het eten was prima !!

Osan
3 april 2022

Het duurde 1uur en 45 min om het eten bezorgd te krijgen. Dat is echt onacceptabel lang. Het is druk lijkt me dan geen argument meer. Bel je klant dan op na ontvangst bestelling en geef dit aan. Dan kan de bestelling geannuleerd worden. Bijna 2 uur op eten wachten is niet wenselijk.

james lemmers
3 april 2022

was weer top, mijn compliment.

Felice van Lierop
1 april 2022

Eten was super als altijd alleen jammer dat ik 2 extra knoflooksaus heb besteld en er 1 krijg en 1 andere saus. En als free drink sprite gevraagd maar Fanta gekregen

K T
1 april 2022

Telefonisch niet bereikbaar, voor eten betaald maar nooit gekregen. Ik wil mijn geld terug

Theo
1 april 2022

Om 4 uur besteld en afgesproken om 5 uur bestellen .... nou dat werd bijna 7 uur. Moest er zelf achteraan bellen anders had ik nu nog niks gehad. Eten was diuk in orde maar dat wachten duurde weer veels te lang, doe daar eens wat aan !!!

Jerry
1 april 2022

Prima eten, prima bezorging.

Lisa
30 maart 2022

Ik kan wel blijven schrijven, maar t is en blijft gewoon goed! Of je nou belt of via de site doet, het is allml goed! Bezorging goed en t eten blijft ook zeer goed. Snel, warm en goed van smaak. Bedankt toppers!

Jan Willem Schild
29 maart 2022

Niet zo best.

james lemmers
27 maart 2022

Heel mooi op tijd voor de GP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda Oudshoorn
26 maart 2022
Ferry
25 maart 2022
Brigitte Bosman
22 maart 2022

Het was zoals altijd weer heerlijk

james lemmers
21 maart 2022

Compliment voor de snelle bezorging .

jjm Bastiaan
21 maart 2022

de gebakken aardappelschijven waren veelllll te hard om normaal te eten verder vlees was goed

vtjeee
21 maart 2022

Echt lekker eten, met z'n 2e een xxl kapsalon. Snelle bezorging & lekker mals vlees!

Theo
18 maart 2022

Hehe eindelijk de bestelling binnen 30 minuten in huis, het kan dus wel ipv altijd 1.5 tot 2 uur wachten !! Hulde voor de bezorger !! Eten was ook prima.

Rebecca
17 maart 2022

Lekker en goed warm.en eerder bezorgd👍

Tessa
16 maart 2022

Snel, lekker en genoeg. Niks op aan te merken!

Rob
16 maart 2022

Verkeerde cola gekregen gebeld ze hadden nog 2 bestellingen hier in de buurt zouden de goede cola langs brengen dat is nu 4 uur geleden denk dat dit de laatste bestelling was mvg rob

Saskia
9 maart 2022
Elly Smit-Bol
7 maart 2022

Wij zijn heel goed geholpen!

Astrid
7 maart 2022

Spareribs en Kapsalon waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

James
6 maart 2022

Onze compliment, lekker op tijd en lekker👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexander
6 maart 2022

Wederom goed te laat. Dit keer wel lekker heet en smakelijk.

Michel vd Zwan
4 maart 2022
Jan Willem
3 maart 2022
james lemmers
28 februari 2022
Lisa
26 februari 2022

De smaak is altijd heerlijk alleen hadden jullie deze keer de opmerkingen niet gelezen en zat er toch sla en groente in de Turkse pizza. Mijn partner vindt dit niet zo lekker dus dat was even balen. Verder is het altijd goed warm en super lekker, ook vriendelijke bezorging!

Jan Willem
24 februari 2022
Theo
23 februari 2022

Eten was prima maar het zou toch een keer fijn zijn als het op de tijd arriveert die gevraagd word door de klant !! Weer 45 minuten later dan gevraagd !!!

Rob
21 februari 2022

Wederom genoten van de heerlijke shoarma schotels . Vriendelijke bezorger 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexander
20 februari 2022

Te laat en net aan nog warm

Paul
20 februari 2022

Was weer lekker eten. Vooral de ui en de paprika zijn een ruime verrijking van de shashlick en daarmee voor de hele maaltijd.

Timmermans
17 februari 2022

Patat en sate waren koud opgewarmd in magnetron ivm honger

Theo
17 februari 2022

Lang wachten en dan je eten krijgen zonder pita broodjes .... kutzooi !!!

Marja
17 februari 2022

Patat in kapsalon droog. Gevraagde sambal op kapsalon was vergeten. Lamskoteletjes waren er niet. Wel over gebeld voor alternatief. Voor het eerst minder tevreden.

Jan Willem
14 februari 2022
Monique Bödeker
14 februari 2022

Het eten was heerlijk, en warm👍

James
14 februari 2022

Ondanks jullie drukte, waren jullie mooi op tijd, mijn dank daarvoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
13 februari 2022

Bezorger was 20 min te vroeg. Het gratis drankje zat er niet bij.

Rob
13 februari 2022

Was lekker. Ga zo door!

Francisco jose castanheira
12 februari 2022
Jan
12 februari 2022

Snel gebracht en lekker gegeten

Mike
12 februari 2022
Pieter
12 februari 2022

Zoals altijd heerlijk eten en goed warm bezorgd. Bezorging duurde lang maar dat was van te voren al medegedeeld.

Paul
9 februari 2022

Genoten van mijn turkse pizza!

Theo
5 februari 2022

Eten was prima maar kom het eens een keer brengen op de tijd die gevraagd word en NIET 1 uur later !!!

Mike
4 februari 2022
edwin van elck
4 februari 2022
Dewi
2 februari 2022

Wij bestellen bijna elke week wel bij tel aviv. Ze hebben echt de beste spareribs en shoarma. En het is altijd lekker. Alleen gister vielen de spareribs echt tegen, ze waren heel vet en ik heb daar ook voor gebeld. Enige verbeterpuntje wat ik heb is misschien als mensen een klacht hebben een coupon of iets aanbieden. Voorderest altijd top.

James
31 januari 2022

Was weer genieten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yuri
31 januari 2022
Bastiaan
30 januari 2022

hadden de gratis frisdrank er niet bij gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
30 januari 2022
E.M. Persoon
29 januari 2022

Normaal altijd op tijd en goed warm. Nu 25 minuten te laat. Bezorger belde vanaf the Mall. -helemaal verkeerd. Voedsel lauw, ook de salade. Patat slap. Jammer

Frank
28 januari 2022
Shirley
26 januari 2022

Top

Sonja
26 januari 2022

Lekker eten.

jjm Bastiaan
25 januari 2022

hadden een shoarma speciaal menu besteld en kregen gewone shoarma menu

Ed
25 januari 2022

Eten geleverd dat niet was besteld. Wel goed opgelost later toch nog nageleverd. Helaas konden wij niet allemaal tegelijk eten

Eugene de Bruijn
24 januari 2022
Martin
24 januari 2022

We weten dat het eten goed is maar uit ervaring hou ik rekening met leveringstijd van minimaal 1 uur al gaat het daar regelmatig overheen. Indien we haast hebben bestellen we dus niet bij Tel Aviv

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rad
24 januari 2022
E.M. Persoon
22 januari 2022

Heerlijk en goed warm. Alleen jammer dat de zak met patat gesloten was, hierdoor waren de frieten een beetje slap.

Lisa
20 januari 2022

Altijd lekker, snel, warm! Bezorging altijd beleefd.

Vd Meer
18 januari 2022
Jeff
18 januari 2022

1 knoflook vergeten te leveren maar wel voor betaald. Dit is niet de eerste keer...

Ton
17 januari 2022

Goed op tijd goed warm en mixgrill en hete kip was toppie gr.ton 👍👍👍

Jeroen
17 januari 2022

Tot nu toe altijd goed! Meestal haal ik af, maar nu heb ik een keer laten bezorgen. Het eten was een klein kwartiertje later dan verwacht, maar zaterdag is een drukke dag dus daar heb ik begrip voor. De lamsshoarma is top, de friet is nauwelijks gezouten zodat je die thuis nog naar wens kunt maken (vind ik prima!) en bezorgen ging nagenoeg contactloos. Top!

Leo
16 januari 2022

Nadat een eerdere bestelling via thuisbezorgd.nl in de mist verdween, nu besteld via de website van Tel Aviv. De bezorging was op de minuut af op de afgesproken tijd. De gerechten smaakten uitstekend en het waren zeer ruime porties. Ik zal vaker bestellen, maar niet via thuisbezorgd.nl

Theo
11 januari 2022

Eigenlijk wilde ik 0 sterren geven maar dat kan niet. Had om 16.00 uur besteld en gevraagd om het om 17.00 uur televeren. Komt die bezorger op de fiets pas om 18.00 uur aankakken. Frietjes waren koud, die zijn zo de prullenbak ingegaan. Broodje kaas was lauw en nog enigzins eetbaar. Dit was in de 30 jaar dat ik hier klant bent de allerallerslechtste bestelling ooit !!! En wie stuurt er nou in de kou mensen met een fiets op pad, dat is vragen om koud eten !! Ben hiet nog zeer boos over !! Wat een verspilling van mijn geld en tijd !!

Bar
10 januari 2022

Nooit meer bestellen daar. Duurt langer dan toegezegd. Eten is lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Willem
9 januari 2022
Natalie Penning
9 januari 2022

Het duurde wat langer dan normaal (vandaar 3 sterren) maar daar werd al excuses voor aangeboden. In de kip shaslick zaten veel dikke stukken ui die nog rauw waren en weinig paprika. Verder was t lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KJ
8 januari 2022

Goed.

Jimmy Boelhouwer
4 januari 2022

Dubbel betaald, maar mijn geld nog steeds niet retour ontvangen. Ben een vaste klant dat zou je zo kunnen zien je database en vaste klanten moet je koesteren...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

james lemmers
3 januari 2022

Tel aviv, jammer dat jullie de bestelling niet controleren dit is nu de 3e keer dat een bestelling niet correct is , ik had nu 4 extra pita broodjes besteld en krijgt er nu maar 3, het gaat niet om die ene extra pita maar gaat voor mij om de principe, wij zijn tenslotte een vaste klant die 1x per week een bestelling doet. Mvg James Lemmers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corné van Pelt
3 januari 2022

Meestal zijn de spareribs prima. Dit keer 1 stuk heerlijk, het vlees was boterzacht. Maar 2 stukken waren trekken en kauwen. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
2 januari 2021

Vlotte bezorging 15 min. eerder dan aangegeven. Spareribs waren wat aan de taaie, droge kant en viel niet echt lekker van het bot. Shoarma was zo als gewoonlijk heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chitra
2 januari 2021

Shoarma schotel kip besteld, was erg lekker! Ook de grote salade was lekker en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
31 december 2021

Het eten was heerlijk, ook de lekkerste uitjessaus, bezorging duurt wel lang, maar was wel warm ! Top

Dinesh
30 december 2021

1. De bestelling was precies op tijd klaar. 2. Het eten was heel netjes verpakt. 3. Het eten was heerlijk. 4 We hebben nog over voor morgen. Waarom 4 sterren en niet 5? 1. Er mocht van mij best 2 pita broodjes p.p. ipv 1 en 2. ik had bij de bestelling onder 'opmerkingen' gezegd dat ik ook graag sambal en uiensaus wilde (je kan namelijk op de website maar 1 saus voor iedereen kiezen), maar als je voor 3 mensen bestelt, willen de anderen soms iets anders. Die opmerking was niet doorgekomen, althans, ik had 6x knoflook saus. Maar echt heel erg tevreden.

Anoniem
28 december 2021

Spareribs zijn hard en taai, helaas niet mals

Bastiaan
27 december 2021

zat geen komkommer en tomaat bij mijn kapsalon verder was het weer heerlijk

Coos van Leeuwen
26 december 2021

De Lamskotelleten waren weer heerlijk met verse knoflook. Bezorging ook op tijd. Kortom lekker….

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Selina Kouwenhoven
25 december 2021

We hebben heerlijk gegeten!! Bedankt!!👍🏻😃

Theo
24 december 2021

Eten was lekker maar weer meer dan 1 uur zitten wachten op me bestelling.

Quit
24 december 2021

Netjes voor gevraagde tijd bezorgd en eten was warm en lekker zoals altijd!

Rob
23 december 2021

Smaakte goed

Moon
23 december 2021

Was erg lekker, patat was ook top. Eten was er sneller dan aangegeven.

YO
22 december 2021

Top service en kwaliteit!!

Bas Beemster
22 december 2021
Raymond
21 december 2021

Top! Vriendelijke bezorger, alles goed verpakt en dus nog lekker warm.

Chitra
21 december 2021

Lamsschotel gesteld, en het was verrukkelijk! Frietjes waren knapperig en lekker.!

Franz
20 december 2021
Jamez
20 december 2021

Lekker op tijd..zelfs nog voor de vooraf geplande bezorgtijd..top 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
20 december 2021

Kwaliteit goed als altijd en dit keer op tijd

Lo
18 december 2021
E.M. Persoon
18 december 2021
MK
15 december 2021

Helaas was de biefstuk vandaag veel te veel doorbakken. Zonde van het geld. Kapsalon was wel goed.

james lemmers
13 december 2021

hele goede service, zo blijven doorgaan Tel aviv

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K J
13 december 2021

Goed, zoals altijd.

Nathalie
11 december 2021

Goede service! Vooral omdat je tegenwoordig eerst online bestelling kan doen en tijd afspreekt hoelaat je maaltijd afhaalt zodat je niet hoeft te wachten! En het eten is altijd verrukkelijk!!

Ad
7 december 2021

Zeer tevreden lekker gegeten

B
7 december 2021

Helaas geen cola zero En geen bakje sla apart zoals gevraagd. Bezorging kwam 20 minuten later De kip en de pita kaas was wel weer heerlijk

Edwin
6 december 2021