Beoordelingen van Tel Aviv Leidschendam

Recente recensies

4.0
john sablerolle
29 februari 2024

vriendelijke bezorger goede patat mag wel wat meer de patat te weinig maar de sparibs was heerlijk en veel ga zo door dit keer een 9!!

Ton
29 februari 2024

Goed warm mooi op tijd en lekker.

D.kanhai
27 februari 2024

Goedemorgen service. Ga zo door

Anoniem
26 februari 2024

Heerlijk eten, fantastische service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ras
26 februari 2024

Het eten was echt heerlijk en nog heel goed warm. Bezorgen duurde wel langer dan een uur, dus volgende keer zal ik op tijd bestellen :-)

M Hendriks
24 februari 2024

Kwam super warm aan de bestelling moesten even wachten omdat het erg heet was . Het eten was erg lekker! Echte aanrader🍀🍀

Rijsdijk
23 februari 2024

Helemaal goed

john
23 februari 2024

dank jullie wel voor het lekkere eten de patat was goed een tip mag wel wat meer? de sparibs was super lekker een dikke tien

Johan
23 februari 2024

Op de site stond gratis limonade bij bezorging. De limonade hebbik niet gekregen

Ilona
22 februari 2024

De kipshoarma was heerlijk , lekker gekruid .

Lida Chatrer
21 februari 2024

Helaas heb ik alles in magnetron moeten opwarmen, alles was lauw tot koud. Jammer.

Ben
21 februari 2024

Wij bestellen regelmatig bij Tel Aviv shoarma, maar vind de kwaliteit wel een beetje achteruit gaan. Vlees niet van het spit gegrild, maar in pan opgewarmd. Dus niet echt knapperig. Geen lucht bij patat, waardoor deze slap worden/zijn. Gaarne gaatjes prikken in aluminium folie, wel om gevraagd, maar niet gedaan....

Rijsdijk
18 februari 2024

Superlekker, zoals altijd.

Ivo van Dijck
17 februari 2024

Top ! Snelle bezorging en heerlijk gegeten.

Kamila
14 februari 2024
Devin Boxhoorn
13 februari 2024

Bezorger was mooi optijd.

Theo
12 februari 2024

Alles dik in orde !! Op tijd geleverd en eten was super lekker !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivo van Dijck
10 februari 2024

Top ! Heerlijk gegeten en de bezorging was sneller dan gebruikelijk.

Erica Pas
7 februari 2024
john
6 februari 2024

snel bezorgt de patat was heerlijk brood lekker en de spareribs waren top lekker zoet en mals!! dikke tien !!!

Patricia
5 februari 2024

Eten was prima

erik
5 februari 2024

Het was goed warm top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boerboom
5 februari 2024

Onze favoriete take out :-) Ondanks dat het zaterdag was alles netjes op tijd en lekker warm!

Rijsdijk
4 februari 2024

Altijd heerlijk en smaakvol. Ga zo door

Ria Pronk
3 februari 2024

Alle complimenten voor de lekkerste shoarma .

Rick
2 februari 2024

Lekkere shoarma, en zowaar supersnel binnen een half uur bezorgd. Ik zeg TOP!.

Joke Gordijn
29 januari 2024

Gister zondag 28 januari spareribs en Turkse pizza besteld. De friet ontbrak bij de spareribs en bij de Turkse pizza was de knoflooksaus vergeten. Schande. Ik wil graag een deel van mijn geld terug. Ik heb de ontbrekende dingen wel betaald. Hoe gaan we dit oplossen? De telefoon werd ook niet opgenomen. Dus kon de klacht ook niet kwijt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I
27 januari 2024

Gebakken aardappeltjes waren koud en slap. Pita broodjes niet opgesneden. Vlees was zo goed als koud.

Robert Barbier
22 januari 2024

Alles was perfect De kapsalon was helaas reeds afgekoeld

Ed
22 januari 2024

Goed en snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Oeffel
20 januari 2024

Bestelling te laat, te koud, eerst alkes zelf opwarmen voor dat we t konden gaan eten zonde van €32,00 die wij moesten betalen

Y Rijsdijk
20 januari 2024

Super lekker, zoals altijd, snel bezorgd, kip lekker met paprika uien en jus, geweldig

CW
18 januari 2024
Wil Duijvestijn
18 januari 2024

Heerlijk eten en snel bezorgd

Ron
13 januari 2024

De kwaliteit van de biefstuk is, zoals altijd, echt goed.

Renate
12 januari 2024

Zoals altijd goed!

J
10 januari 2024
Anoniem
7 januari 2024

Top kip shoarma! zoals normaal gesproken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
6 januari 2024

Na de vorige keer had ik me eigenlijk voorgenomen hier nooit meer te bestellen, omdat mijn bestelling niet was wat ik verwachtte (had lamsshoarma besteld maar kreeg kip) en de bezorging veel te laat was. Maar ik kon het niet laten, en eerlijk is eerlijk: dit keer was alles top! Heerlijk lamsvlees, en de bezorger was 20 minuten VROEGER dan de site aangaf! Aangename verrassing :-)

B
5 januari 2024

Jammer dat er geen saus bij geleverd was.

Xander van der Ploeg
2 januari 2024

Ruim een uur te laat bezorgd.

Alan
2 januari 2024
Guus
30 december 2023

Bestelling was iets te vroeg nadat ik deze keer tijdstip van bezorgen had gekozen, maar dat is ok. Eten was matig. Papieren zak lekte van het vet. Vlees was gekookt ipv gegrild.

Anco Ladenberg
29 december 2023

Eerder dan aangekondigd bezorgd. Het eten was lekker en warm.

Bianca
28 december 2023

Tas waar het eten in zat was kapot .Turkse pizza was zo taai als mn ßchoenzool en bij de shoarmaschotel waren ze voor het gemak alle saus vergeten

Paul
28 december 2023

Het was weer aangenaam darten kijken onder het genot van een mixed grill schotel

Hans
24 december 2023

Super lekkere spareribs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
23 december 2023

Eten was matig evenals de temperatuur magere voldoende ruim 5 kwartier duurde het voordat het bezorgd was

Ivo van Dijck
23 december 2023

Snel bezorgd en heerlijk gegeten. Super.

George
22 december 2023
D.J.
22 december 2023

Ik vraag me af of de patat wel gefrituurd is, het was bijna koud en zo slap als een dweil. De sharma was lauw.

Theo
22 december 2023

Alles dik in orde !!

Delia
22 december 2023

Helaas was bestelling niet compleet. We miste de extra pita. Stond wel op bestelling.

Soraya
21 december 2023

Vlees is heerlijk en precies zoals ik vroeg.

Elena
21 december 2023

Op tijd,lekker en vriendelijke bezorger

James Lemmers
21 december 2023

Tel Aviv stel een termijn vast hoelang een kortingscode kaart geldig blijft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
21 december 2023

Altijd goed !

Klant
14 december 2023

Eten goed, maar koud

Rad
10 december 2023
Alex
9 december 2023

Enjoyed the food, as always, but the order was delivered almost 40 min late :( and we live literally not even 10 mins away

Martin Ritmeester
5 december 2023

Zeer snel, compleet , warm . Kortweg top

James Lemmers
3 december 2023

Was weer top Tel Aviv. Compliment ook aan de bezorger .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nm
2 december 2023
S.J.
2 december 2023

Al jaren de lekkerste shoarma van Leidschendam!!!

Bianca
1 december 2023
Elena
26 november 2023

Op tijd

Rob
23 november 2023

Na drie uur wachten en diverse malen gebeld te hebben heb ik nog niks ontvangen.

W
22 november 2023
Ronald V
20 november 2023

Ik had bij de bestelling (2 mini shoarma schotels) 1 pita broodje extra besteld. Blijken er bij de 2 schotels ook al 2 broodjes te zitten, dit stond op de site, bij het gerecht niet vermeld. Als ik vantevoren had geweten dat er broodjes bij zaten had ik er geen extra bij besteld. Misschien een tip om dit bij de gerechten te vermelden?!

tevreden klant
18 november 2023
Ben
16 november 2023

Heerlijk ... tot de volgende keer .

Ray
16 november 2023

Sparibs zijn heerlijk en om te smullen maar helaas zit er ook resten van sla of andere producten op en om de sparibs in de saus

Kim
16 november 2023

Dit x helaas wel heel lang op het eten moeten wachten... woensdag middag 16.34 besteld online, en zo spoedig mogelijk bezorgen en kwam pas om 19.05 ongeveer bezorgd, lauw/koud helaas en stuk minder inhoud dan andere keren. Vlees (kabab vooral) was dit x ook veel stugger en niet zo zacht en mals als ik gewend ben als je in het weekeind bv besteld. Ondanks dat het dit x wat minder was, is het meestal wel echt super goed en lekker en snelle bezorging :)

Chris
15 november 2023

Veel te late bezorging

Anoniem
15 november 2023

De laatste tijden worden de bestelling laat bezorgen half uur tot een uur later dan bezorgtijd aangegeven wordt

Ben
15 november 2023

Geweldig" het eten lekker en goed warm. De knoflook saus is helemaal top , echt the beste. Thnx nog voor die Champions "

Pronk
13 november 2023

Het was zoals altijd heerlijk !

James Lemmers
13 november 2023
Naomi mamen Helmich breedeveld
13 november 2023

Altijd super lekker zoals gewoonlijk alleen zaten er 4 kipnuggets bij in plaats van 5 en geen sambal maar dat maakt niet zo veel uit ofzo haha zoals ik zei zoals gewoonlijk weer lekker

Romashel
11 november 2023
Rad
11 november 2023

Alles goed warm en lekker! Precies op tijd bezorgd. Toppie!!

van veen
10 november 2023

De spare ribs waren heerlijk de gebakken aardappeltjes heel goed en de turkse pizza heel goed daar bij ook broodje shoarma.

Ano iem
8 november 2023
M
8 november 2023

Eten even lekker als altijd, maar ik dacht dat met een bestelling á bijna 73,- ik gratis frisdrankje erbij zou krijgen.

M
6 november 2023

Prima eten en lekker snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
6 november 2023

Dit keer was alles eindelijk in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.kanhai
4 november 2023

Eten was erg lekker zoals altijd en op tijd bezorgd. Alles was heel warm.

Arti
4 november 2023

Duurde heel lang voordat het eten er was. Patat was koud Bezorger was onvriendelijk

Rich
31 oktober 2023

Het was weer heerlijk alleen jammer dat het geregeld voorkomt dat je sausjes mist of patat krijgt i.p.v aardappel schijfjes of extra broodje besteld en er niet bij zit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jimmy
30 oktober 2023

Mijn review voor de spareribs menu groot (zoet) * Het eten was warm * Het eten was snel bij mij thuis * Het vlees was erg goed gemaakt en smaakvoll * De balans van de zoete saus was precies goed * Goed hoeveelheid Dit was de eerste keer dat ik hiero eten hebt bestelt en mijn beste vriend waren onder de indruk, Bedankt voor het lekker eten wij komen zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bernard Rondeltap
29 oktober 2023

Helaas 30 min later dan gemeld. Aardappel schijfjes besteld patat gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
28 oktober 2023

Ook nu weer echt super lekker gegeten, heerlijk warm en keurige bezorging

Paul
28 oktober 2023

Was weer voortreffelijk

Robert Barbier
27 oktober 2023

Alles ging perfect

Ferry
25 oktober 2023

Bezorging duurt elke keer weer veel te lang, patat was heel slecht, hoeveelheid was goed

B. Visser
22 oktober 2023

Om 17:45 uur besteld, eten pas om 19:20 uur verwacht. Uiteindelijk konden we om 19:35 uur eten. Dit is echt te gek! Ik snap dat het druk kan zijn, maar wellicht een idee om bij mensen aan te geven dat het wel bijna 2 uur kan duren, zodat zij de keus hebben om elders eten te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
22 oktober 2023

Ook nu weer wederom heerlijk gegeten, lekker vers en keurige verpakking en bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

James Lemmers
22 oktober 2023

Was weer top Tel Aviv, mooi op tijd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
22 oktober 2023

Keurig op tijd, eten lekker warm en het goedmakertje zat er ook bij. Toppie !!

Persoon
21 oktober 2023

Heerlijk. Goede portie. Netjes bezorgd.