Reviews from Tel Aviv Leidschendam

Recent reviews

4.0
John
Yesterday

De ribben en chips waren prima, maar de salade was klein.

james lemmers
3 July 2022

Spareribs waren weer top Tel a viv en mooi op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nvt
3 July 2022

Alleen jammer dat er wordt aangegeven dat je een blikje drinken erbij krijgt en die vervolgens niet geleverd wordt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Theo
3 July 2022

Grote klasse !! Binnen 30 minuten bezorgd !! Het kan dus wel :-)

Theo
1 July 2022

Alles dik in order !! Op tijd geleverd en zalig gegeten !! Toppie !!

Persoon
28 June 2022

We blijven dit herhalen!

Spoelstra
27 June 2022

Eten super goed bezorging ๐Ÿšš kwartier te vroeg ๐Ÿ˜‚

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans van der Meij
27 June 2022

Helaas was deze keer de spareribs niet warm meer en de patat een slappe hap. Het was niet zoals wij gewend zijn

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mir
26 June 2022

Ook dit keer geen complete bestelling! Telefonisch contact gezocht maar helaas was men onbereikbaar. Reden voor mij om daar niet meer te bestellen .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

james lemmers
26 June 2022

Ondanks jullie drukte , nog voor de afgesproken tijd geleverd, top Tel a Viv

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Theo
25 June 2022

Snel bezorgd maar broodje kabab kwam zonder broodje en de kabab was aangebrand.

Lia
25 June 2022

Zoals altijd lekker. Alleen zat er een iets andere smaak aan de shoarma.. Andere eigenaar??

james lemmers
22 June 2022

Tel a Viv het was weer top, ik kan geen verbeterpunten voor jullie opnoemen alleen maar complimenten, thx

GuusK
22 June 2022

Prijzen stijgen steeds een beetje, maar kwaliteit daalt.

andreas h.g. Bastiaan
19 June 2022

hadden turksepiza besteld zonder kaas nou hij zat onder de kaas brrrr

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jerry
19 June 2022
james lemmers
15 June 2022

Was weer Top Tel aviv vooral de red velvet was heel lekker .

Theo
15 June 2022

Super snel geleverd en zalig gegeten. Toppie !!

Boerboom
14 June 2022

Alles weer tip top in orde!

J.Becker
12 June 2022

Zoals altijd erg lekkere Lamsshoarma en KipsShoarma was er weer supersnel en zeer goede service.

james lemmers
11 June 2022

De spareribs waren weer lekker Tel a viv

james lemmers
9 June 2022
K J
9 June 2022
Najj
9 June 2022

Altijd netjes op tijd en ey manโ€ฆk zeg jullie de lekkerste kapsalon hebben ze man, ik kan niet meer zonder!

Spoelstra
7 June 2022

Jammer dat je maar 1 blikje krijgt bij 4 maaltijden

Theo
7 June 2022

Alles dik in orde !!

Edith
7 June 2022

We hebben ruim 1,5 uur gewacht op ons eten. Daarbij waren de spareribs erg droog dit keer.

Pieter
5 June 2022

Heerlijk eten en ziek snel bezorgd!

Arthur
4 June 2022

Goed eten en goede kwaliteit Op tijd bezorgd

Roeten Keereweer
3 June 2022

Was weer als van ouds lekker!!

thijs ten wolde
3 June 2022

lekker eten snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

james lemmers
2 June 2022

De spareribs waren weer top, en lekker op tijd, mijn compliment

Theo
1 June 2022

Alles oke !!

james lemmers
29 May 2022

Lekker netjes op tijd bezorgd, top Tel a viv

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Theo
28 May 2022

Om 16.00 uur besteld en om 16.45 gevraagd te leveren ... en jawel precies op tijd staat de bezorger voor de deur !! Het kan dus wel he ..... meestal sta je 1.5 uur uur te wachten !! Dit keer super happy en zalig gegeten !! Ga zo door !!

Marloes
26 May 2022

Altijd super eten via jullie. Zowel bij bestellen, afhalen of op locatie. Deze keer was het alleen niet zoals het hoort. Super droog waren de ribs. Jammer. Misschien een puntje om in de gaten te houden.

Jack van der Linden
26 May 2022

Alles was te lang doorgebakken. Friet te hard en sparibs daardoor erg droog.

Paul
26 May 2022

Was weer genieten. Ook van het blikje cola, wat ik zelf nooit in huis haal. Maar op zijn tijd is cola gewoon lekker.

John
24 May 2022
Jan Willem
24 May 2022
Ilona
22 May 2022

Al vaak besteld . Is altijd goed en de kipshalick was heerlijk maar de shoarmaschotel was niet zo lekker . Veel te grote stukken vlees en weinig gekruid .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

G Lopez
22 May 2022

Lekker eten maar wachtte 2 uur op de levering!

Ferry
20 May 2022

Mijn bestelling werd pas na 2 uur gebracht, na een uur heb ik gebeld en toen bleek dat het erg druk was, het zou nog een half uur duren. Het werd een uur. De bestelling was niet compleet, bij de shoarma zat geen pita broodje en in de turkse pizza zat erg weinig vlees.

james lemmers
20 May 2022

Voor het eerst spareribs besteld, maar jullie overtreffen spareribs express, top en voor herhaling vatbaar.

Lida
20 May 2022

Ik vond de spareribs niet zo mals, wel gaar, maar droog. Ben beter gewend. Het vlees was heel compact.

james lemmers
18 May 2022

Was top allemaal

Theo
18 May 2022

Om 15.45 uur besteld en afgesproken dat het eten om 17.00 uur bezorgd zou worden. Nou vergeet het maar, de bezorger stond pas om 17.45 voor de deur !! Houden jullie nou eens rekening met de wensen van de klant !! Dit is al de zoveelste keer dat het veels te laat geleverd word !! Doe er iets aan !!!

MC v Tilburg
17 May 2022

Was erg lekker!

Els Persoon
16 May 2022

waarom krijg ik een uur nadat het bezorgd is alsnog een mailtje dat mijn maaltijd in aantocht is???

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

james lemmers
16 May 2022

Alles mooi op de afgesproken bezorgd tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans vd Meij
15 May 2022

De spareribs waren uitmuntend en de lamshoarma ook. Echt super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
14 May 2022

Super lekkere kapsalon, lekker veel vlees. Al meerdere keren besteld en elke keer tevreden.

Guillaume
13 May 2022
Ferry
12 May 2022
Dani
12 May 2022
E. de Bruijn
11 May 2022
james lemmers
9 May 2022

Snel bezorgd, en een top service, thx Ali en tot de volgende bestelling.

Theodorus
8 May 2022

Maakt niet uit wat ik hier haal. Eten is altijd Lekker!! En van alle Kapsalons, is deze hier toch echt mijn favoriet!

Dani
6 May 2022
Lynnie
4 May 2022

Bezorgd op het gevraagde tijdstip! En was weer overheerlijk.

Aad
4 May 2022

Verwachte bezorgtijd 17.25 uur geleverd 18.10 uur. Cheese cake in dubbel gevouwen aluminium bakje. In stukken aangekomen. Hoofdgerecht was gelukkig goed. Bezorgen 2 sterren ligt niet een de bezorger maar aan de tijd en de cheesecake.

Fred
30 April 2022

Altijd lekker eten en binnen redelijk tijd bezorgt. Via de website is wel lastig te beoordelen wat je nu precies besteld/krijgt. Voor 3 personen bestellen en maar 1 keuze saus bijvoorbeeld (waar je dan 6 bakjes van krijgt).

Tanja
30 April 2022

Was weer lekker eten en ze waren op tijd gekomen. Ben tevreden over ze.

Paul
28 April 2022

Was prima voor elkaar, alleen de cola zat er niet bij. Kan gebeuren. Ik was in slaap gevallen, waardoor het even duurde voor ik open deed. Excuses daarvoor.

Els
28 April 2022

Helaas bijna 2 uur moeten wachten, kan echt niet! Kapsalon zonder patat gevraagd, was helaas meer patat als kip?

Paul
27 April 2022

Het geleverde was weer helemaal top! Lekker van genoten.

james lemmers
27 April 2022

Alleen jammer dat ik de verkeerde bestelling kreeg, maar na een belletje kregen we alsnog het bestelde maar zonder de 3x extra knoflooksaus, toen maar weer gebeld. Heb nu besloten dat ik bij eerstvolgende bestelling de korting cq extra saus (3x) zou krijgen dit in overleg met Ali

Theo
23 April 2022

Kwartiertje te laat geleverd maat het eten was super warm en super lekker !! Toppie !!!

Mariska
23 April 2022

Eten is heerlijk!

S
20 April 2022

Pita broodje zat niet bij de bestelling

James
19 April 2022

Altijd goed bij tel aviv om daar je eten te bestellen, was snel bezorgd.๐Ÿ‘

Hans vd Meij
18 April 2022

De spareribs waren heerlijk. Jammer dat de beloofde gratis blikje cola niet geleverd werd.

Mona Starink
17 April 2022

Heerlijk, warm en snel. When it's good, it's good. No need for fancy words

Paul
16 April 2022

Na een middagje Parijs-Roubaix bij de vrouwen kijken, komt een mix-schotel van Tel Aviv uitstekend tot zijn recht!! Weer goed van kunnen genieten.

Moon
12 April 2022

Bestelling was te laat, lauw en de patat (weer) vergeten. De ananas bij de shoarma waren grote stukken , 1 schijf in de helft en dat x2. Na een half uur kwam de patat wat natuurlijk geen zin meer had want we waren al klaar met eten Echt teleurstellend.

Jack
9 April 2022

Prima en op tijd bezorgd

Theo
6 April 2022

Eindelijk eens redelijk snel bezorgd en het eten was prima !!

Osan
3 April 2022

Het duurde 1uur en 45 min om het eten bezorgd te krijgen. Dat is echt onacceptabel lang. Het is druk lijkt me dan geen argument meer. Bel je klant dan op na ontvangst bestelling en geef dit aan. Dan kan de bestelling geannuleerd worden. Bijna 2 uur op eten wachten is niet wenselijk.

james lemmers
3 April 2022

was weer top, mijn compliment.

Felice van Lierop
1 April 2022

Eten was super als altijd alleen jammer dat ik 2 extra knoflooksaus heb besteld en er 1 krijg en 1 andere saus. En als free drink sprite gevraagd maar Fanta gekregen

K T
1 April 2022

Telefonisch niet bereikbaar, voor eten betaald maar nooit gekregen. Ik wil mijn geld terug

Theo
1 April 2022

Om 4 uur besteld en afgesproken om 5 uur bestellen .... nou dat werd bijna 7 uur. Moest er zelf achteraan bellen anders had ik nu nog niks gehad. Eten was diuk in orde maar dat wachten duurde weer veels te lang, doe daar eens wat aan !!!

Jerry
1 April 2022

Prima eten, prima bezorging.

Lisa
30 March 2022

Ik kan wel blijven schrijven, maar t is en blijft gewoon goed! Of je nou belt of via de site doet, het is allml goed! Bezorging goed en t eten blijft ook zeer goed. Snel, warm en goed van smaak. Bedankt toppers!

Jan Willem Schild
29 March 2022

Niet zo best.

james lemmers
27 March 2022

Heel mooi op tijd voor de GP

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolanda Oudshoorn
26 March 2022
Ferry
25 March 2022
Brigitte Bosman
22 March 2022

Het was zoals altijd weer heerlijk

james lemmers
21 March 2022

Compliment voor de snelle bezorging .

jjm Bastiaan
21 March 2022

de gebakken aardappelschijven waren veelllll te hard om normaal te eten verder vlees was goed

vtjeee
21 March 2022

Echt lekker eten, met z'n 2e een xxl kapsalon. Snelle bezorging & lekker mals vlees!

Theo
18 March 2022

Hehe eindelijk de bestelling binnen 30 minuten in huis, het kan dus wel ipv altijd 1.5 tot 2 uur wachten !! Hulde voor de bezorger !! Eten was ook prima.

Rebecca
17 March 2022

Lekker en goed warm.en eerder bezorgd๐Ÿ‘

Tessa
16 March 2022

Snel, lekker en genoeg. Niks op aan te merken!

Rob
16 March 2022

Verkeerde cola gekregen gebeld ze hadden nog 2 bestellingen hier in de buurt zouden de goede cola langs brengen dat is nu 4 uur geleden denk dat dit de laatste bestelling was mvg rob

Saskia
9 March 2022
Elly Smit-Bol
7 March 2022

Wij zijn heel goed geholpen!

Astrid
7 March 2022

Spareribs en Kapsalon waren heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

James
6 March 2022

Onze compliment, lekker op tijd en lekker๐Ÿ‘๐Ÿ‘

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alexander
6 March 2022

Wederom goed te laat. Dit keer wel lekker heet en smakelijk.

Michel vd Zwan
4 March 2022
Jan Willem
3 March 2022
james lemmers
28 February 2022
Lisa
26 February 2022

De smaak is altijd heerlijk alleen hadden jullie deze keer de opmerkingen niet gelezen en zat er toch sla en groente in de Turkse pizza. Mijn partner vindt dit niet zo lekker dus dat was even balen. Verder is het altijd goed warm en super lekker, ook vriendelijke bezorging!

Jan Willem
24 February 2022
Theo
23 February 2022

Eten was prima maar het zou toch een keer fijn zijn als het op de tijd arriveert die gevraagd word door de klant !! Weer 45 minuten later dan gevraagd !!!

Rob
21 February 2022

Wederom genoten van de heerlijke shoarma schotels . Vriendelijke bezorger ๐Ÿ˜ƒ

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alexander
20 February 2022

Te laat en net aan nog warm

Paul
20 February 2022

Was weer lekker eten. Vooral de ui en de paprika zijn een ruime verrijking van de shashlick en daarmee voor de hele maaltijd.

Timmermans
17 February 2022

Patat en sate waren koud opgewarmd in magnetron ivm honger

Theo
17 February 2022

Lang wachten en dan je eten krijgen zonder pita broodjes .... kutzooi !!!

Marja
17 February 2022

Patat in kapsalon droog. Gevraagde sambal op kapsalon was vergeten. Lamskoteletjes waren er niet. Wel over gebeld voor alternatief. Voor het eerst minder tevreden.

Jan Willem
14 February 2022
Monique Bรถdeker
14 February 2022

Het eten was heerlijk, en warm๐Ÿ‘

James
14 February 2022

Ondanks jullie drukte, waren jullie mooi op tijd, mijn dank daarvoor.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
13 February 2022

Bezorger was 20 min te vroeg. Het gratis drankje zat er niet bij.

Rob
13 February 2022

Was lekker. Ga zo door!

Francisco jose castanheira
12 February 2022
Jan
12 February 2022

Snel gebracht en lekker gegeten

Mike
12 February 2022
Pieter
12 February 2022

Zoals altijd heerlijk eten en goed warm bezorgd. Bezorging duurde lang maar dat was van te voren al medegedeeld.

Paul
9 February 2022

Genoten van mijn turkse pizza!

Theo
5 February 2022

Eten was prima maar kom het eens een keer brengen op de tijd die gevraagd word en NIET 1 uur later !!!

Mike
4 February 2022
edwin van elck
4 February 2022
Dewi
2 February 2022

Wij bestellen bijna elke week wel bij tel aviv. Ze hebben echt de beste spareribs en shoarma. En het is altijd lekker. Alleen gister vielen de spareribs echt tegen, ze waren heel vet en ik heb daar ook voor gebeld. Enige verbeterpuntje wat ik heb is misschien als mensen een klacht hebben een coupon of iets aanbieden. Voorderest altijd top.

James
31 January 2022

Was weer genieten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yuri
31 January 2022
Bastiaan
30 January 2022

hadden de gratis frisdrank er niet bij gekregen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
30 January 2022
E.M. Persoon
29 January 2022

Normaal altijd op tijd en goed warm. Nu 25 minuten te laat. Bezorger belde vanaf the Mall. -helemaal verkeerd. Voedsel lauw, ook de salade. Patat slap. Jammer

Frank
28 January 2022
Shirley
26 January 2022

Top

Sonja
26 January 2022

Lekker eten.

jjm Bastiaan
25 January 2022

hadden een shoarma speciaal menu besteld en kregen gewone shoarma menu

Ed
25 January 2022

Eten geleverd dat niet was besteld. Wel goed opgelost later toch nog nageleverd. Helaas konden wij niet allemaal tegelijk eten

Eugene de Bruijn
24 January 2022
Martin
24 January 2022

We weten dat het eten goed is maar uit ervaring hou ik rekening met leveringstijd van minimaal 1 uur al gaat het daar regelmatig overheen. Indien we haast hebben bestellen we dus niet bij Tel Aviv

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rad
24 January 2022
E.M. Persoon
22 January 2022

Heerlijk en goed warm. Alleen jammer dat de zak met patat gesloten was, hierdoor waren de frieten een beetje slap.

Lisa
20 January 2022

Altijd lekker, snel, warm! Bezorging altijd beleefd.

Vd Meer
18 January 2022
Jeff
18 January 2022

1 knoflook vergeten te leveren maar wel voor betaald. Dit is niet de eerste keer...

Ton
17 January 2022

Goed op tijd goed warm en mixgrill en hete kip was toppie gr.ton ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Jeroen
17 January 2022

Tot nu toe altijd goed! Meestal haal ik af, maar nu heb ik een keer laten bezorgen. Het eten was een klein kwartiertje later dan verwacht, maar zaterdag is een drukke dag dus daar heb ik begrip voor. De lamsshoarma is top, de friet is nauwelijks gezouten zodat je die thuis nog naar wens kunt maken (vind ik prima!) en bezorgen ging nagenoeg contactloos. Top!

Leo
16 January 2022

Nadat een eerdere bestelling via thuisbezorgd.nl in de mist verdween, nu besteld via de website van Tel Aviv. De bezorging was op de minuut af op de afgesproken tijd. De gerechten smaakten uitstekend en het waren zeer ruime porties. Ik zal vaker bestellen, maar niet via thuisbezorgd.nl

Theo
11 January 2022

Eigenlijk wilde ik 0 sterren geven maar dat kan niet. Had om 16.00 uur besteld en gevraagd om het om 17.00 uur televeren. Komt die bezorger op de fiets pas om 18.00 uur aankakken. Frietjes waren koud, die zijn zo de prullenbak ingegaan. Broodje kaas was lauw en nog enigzins eetbaar. Dit was in de 30 jaar dat ik hier klant bent de allerallerslechtste bestelling ooit !!! En wie stuurt er nou in de kou mensen met een fiets op pad, dat is vragen om koud eten !! Ben hiet nog zeer boos over !! Wat een verspilling van mijn geld en tijd !!

Bar
10 January 2022

Nooit meer bestellen daar. Duurt langer dan toegezegd. Eten is lauw

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan Willem
9 January 2022
Natalie Penning
9 January 2022

Het duurde wat langer dan normaal (vandaar 3 sterren) maar daar werd al excuses voor aangeboden. In de kip shaslick zaten veel dikke stukken ui die nog rauw waren en weinig paprika. Verder was t lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

KJ
8 January 2022

Goed.

Jimmy Boelhouwer
4 January 2022

Dubbel betaald, maar mijn geld nog steeds niet retour ontvangen. Ben een vaste klant dat zou je zo kunnen zien je database en vaste klanten moet je koesteren...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

james lemmers
3 January 2022

Tel aviv, jammer dat jullie de bestelling niet controleren dit is nu de 3e keer dat een bestelling niet correct is , ik had nu 4 extra pita broodjes besteld en krijgt er nu maar 3, het gaat niet om die ene extra pita maar gaat voor mij om de principe, wij zijn tenslotte een vaste klant die 1x per week een bestelling doet. Mvg James Lemmers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cornรฉ van Pelt
3 January 2022

Meestal zijn de spareribs prima. Dit keer 1 stuk heerlijk, het vlees was boterzacht. Maar 2 stukken waren trekken en kauwen. Jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob
2 January 2021

Vlotte bezorging 15 min. eerder dan aangegeven. Spareribs waren wat aan de taaie, droge kant en viel niet echt lekker van het bot. Shoarma was zo als gewoonlijk heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chitra
2 January 2021

Shoarma schotel kip besteld, was erg lekker! Ook de grote salade was lekker en vers!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sylvia
31 December 2021

Het eten was heerlijk, ook de lekkerste uitjessaus, bezorging duurt wel lang, maar was wel warm ! Top

Dinesh
30 December 2021

1. De bestelling was precies op tijd klaar. 2. Het eten was heel netjes verpakt. 3. Het eten was heerlijk. 4 We hebben nog over voor morgen. Waarom 4 sterren en niet 5? 1. Er mocht van mij best 2 pita broodjes p.p. ipv 1 en 2. ik had bij de bestelling onder 'opmerkingen' gezegd dat ik ook graag sambal en uiensaus wilde (je kan namelijk op de website maar 1 saus voor iedereen kiezen), maar als je voor 3 mensen bestelt, willen de anderen soms iets anders. Die opmerking was niet doorgekomen, althans, ik had 6x knoflook saus. Maar echt heel erg tevreden.

Anoniem
28 December 2021

Spareribs zijn hard en taai, helaas niet mals

Bastiaan
27 December 2021

zat geen komkommer en tomaat bij mijn kapsalon verder was het weer heerlijk

Coos van Leeuwen
26 December 2021

De Lamskotelleten waren weer heerlijk met verse knoflook. Bezorging ook op tijd. Kortom lekkerโ€ฆ.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Selina Kouwenhoven
25 December 2021

We hebben heerlijk gegeten!! Bedankt!!๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ƒ

Theo
24 December 2021

Eten was lekker maar weer meer dan 1 uur zitten wachten op me bestelling.

Quit
24 December 2021

Netjes voor gevraagde tijd bezorgd en eten was warm en lekker zoals altijd!

Rob
23 December 2021

Smaakte goed

Moon
23 December 2021

Was erg lekker, patat was ook top. Eten was er sneller dan aangegeven.

YO
22 December 2021

Top service en kwaliteit!!

Bas Beemster
22 December 2021
Raymond
21 December 2021

Top! Vriendelijke bezorger, alles goed verpakt en dus nog lekker warm.

Chitra
21 December 2021

Lamsschotel gesteld, en het was verrukkelijk! Frietjes waren knapperig en lekker.!

Franz
20 December 2021
Jamez
20 December 2021

Lekker op tijd..zelfs nog voor de vooraf geplande bezorgtijd..top ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
20 December 2021

Kwaliteit goed als altijd en dit keer op tijd

Lo
18 December 2021
E.M. Persoon
18 December 2021
MK
15 December 2021

Helaas was de biefstuk vandaag veel te veel doorbakken. Zonde van het geld. Kapsalon was wel goed.

james lemmers
13 December 2021

hele goede service, zo blijven doorgaan Tel aviv

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

K J
13 December 2021

Goed, zoals altijd.

Nathalie
11 December 2021

Goede service! Vooral omdat je tegenwoordig eerst online bestelling kan doen en tijd afspreekt hoelaat je maaltijd afhaalt zodat je niet hoeft te wachten! En het eten is altijd verrukkelijk!!

Ad
7 December 2021

Zeer tevreden lekker gegeten

B
7 December 2021

Helaas geen cola zero En geen bakje sla apart zoals gevraagd. Bezorging kwam 20 minuten later De kip en de pita kaas was wel weer heerlijk

Edwin
6 December 2021
JW
5 December 2021

Superlekker vers en smeller dan verwacht

Rad
5 December 2021

onze vaste adres voor een heelijke grill maaltijd :-)

Bas
4 December 2021
Rene Jongenelis
4 December 2021

Altijd heerlijk om te bestellen bij Telaviv smaak themperatuur en bezorging je weet dat het goed is.

Frank
3 December 2021
james lemmers
1 December 2021

bezorgtijd was weer uitstekend mijn compliment , ook aan de bezorger die het gebracht had..door de regen en dan nog op tijd.

Piet Huisman
28 November 2021

Het eten was precies op de aangegeven tijd bezorgd. Goed warm, prima van smaak en flinke porties. Ga zo door

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bas
28 November 2021

Vlees was koud ๐Ÿ˜ญ

Dave
27 November 2021

Alles was koud en bezorgen duurde lang. Zo zonde al de tweede keer was zo goed.

Dรฉbora Verweij
24 November 2021

Snelle levering. Smaakte weer heerlijk.

Theo
23 November 2021

Op tijd bezorgd (kan dus wel !!) en lekker gegeten !!

K
22 November 2021
MK
22 November 2021

Was ook dit keer weer lekker en netjes op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van Wittmarschen Marielle
22 November 2021
Ilona
21 November 2021

De shoarmaschotel en shaslickschotel waren weer heerlijk. Het lijkt alsof we bij elke bestelling meer vlees krijgen .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

E.A.J. van den Berg-Veele
21 November 2021

Speciale schotel besteld, betaald maar gewone schotel gekregen. Vlees was lekker maar patat was taai.

Jeroen
20 November 2021

Goeie shoarma bestel je bij Tel Aviv

Rick
19 November 2021

Voor het eerst bijna anderhalf uur moeten wachten op mijn bestelling. Het eten was lauw waardoor het minder smaakte als wat ik gewend ben. Zal ongetwijfeld te maken hebben met het te kort aan bezorgers. Beetje jammer, volgende keer beter.

Theo
16 November 2021

1.5 uur wachten op je eten, je zou bijna de bestelling annuleren .... dat moet toch sneller kunnen !!

M .
16 November 2021

Vond het deze keer helaas wat tegenvallen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

jack
15 November 2021
Nadia
14 November 2021

Deze keer was het erg snel lekker en goed heet nog . We hebben heerlijk gegeten . Dankjewel

Rob
12 November 2021

Het was weer heerlijk ๐Ÿ˜ƒ

Jeff
12 November 2021

eten rauw, er miste een knoflook en er miste 1 cola. Top !!

Persoon
8 November 2021
nicoline
7 November 2021
Theo
6 November 2021

Snel en lekker !!

de Bruyn
6 November 2021

Perfect, zoals altijd. Top.

Theo
4 November 2021

Lekker snel bezorgd en lekker gegeten !! Toppie !!

Danny
3 November 2021

Super gegeten weer. Warm bij bezorging, lekker vers

Arie Hoogendijk
2 November 2021

Weer prima, zoals gewoonlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

James
1 November 2021

Mijn respect voor de bezorger die gisteren in de stromende regen de bestelde eten kwam brengen..en verder als eerder beschreven het eteb was weer goed en lekker op tijd ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
31 October 2021

Helaas een nieuw dieptepunt qua bezorging... werd pas na 80 min gebeld dat het niet binnen het beloofde uur bezorgd zou worden... duhh, dat meen je niet ;-) Werd toen verteld dat het nog 15 min. zou duren, maar duurde toen nog eens 40 minuten waardoor het 2 uur!! duurde voordat we ons eten hadden. Zelfs toen ik na 1 uur en 55 minuten belde dat het er nog niet was en dat we al een boterham hadden gegeten kwam het niet bij ze op om een tegoedbon ofzo te geven. Erg slechte zaak. Wel jammer, want de kwaliteit is goed, maar de bezorging gaat al jaren niet goed! En het excuus dat het vrijdagavond was rond etenstijd heb ik geen boodschap aan, dan weet je dat het extra druk gaat worden, zeker bij slecht weer. Daar moet je rekening mee houden en je capaciteit opschroeven. Dit speelt helaas al jaren.

Rasha
28 October 2021
Jong
27 October 2021

Smaak is prima, portie ook, alleen het eten is bijna koud. Na opwarming goed. Alleen jammer dat dat moet. Nog nooit eerder " klacht" gehad

Ingrid
24 October 2021

Super lekkere kapsalon! Heel veel kip erin รฉn lekker warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fg bons
23 October 2021

Was weer een half uur later dan afgesproken, miste 2 pitabroodjes en de sla zat er niet bij, nee ik ben klaar met tel aviv

M.
23 October 2021

Was weer lekker!

Lia
23 October 2021

Het eten was heerlijk!! Goed warm! Helaas wel wat laat bezorgd maar omdat het eten erg goed was vergeef ik jullie ๐Ÿ˜Š

Eric Rehling
23 October 2021

Om 1o over zes eten zou om 19.15 uur bezorgd worden kwam om 19.45 slecht terwijl je een berichtje krijg bezorger is onder weg

Tessa
23 October 2021

Verassing, appelmoes en mayonaise miste bij het kindermenu. Was jammer! Verder wel erg lekker.

Robbert
23 October 2021

3 shoarma besteld. Iedereen vond het heerlijk. Binnen de aangegeven tijd geleverd. Top!

Rob
22 October 2021

Dranken aanpassen ook zero er op zetten

James Lemmers
20 October 2021

Netjes op tijd..en de bestelde producten altijd goed en lekker

Marij leenders
19 October 2021

Turkse pizza's en de salade waren weer super lekker en op tijd bezorgd en de pizza's waren goed warm

Rebecca
18 October 2021

Niet gewend van Tel Aviv, maar dit was echt niet lekker, lauw en lekkende sausbakken. Was nooit zo slecht. Heel jammer.

de Vries
18 October 2021
Theo Brattinga
16 October 2021

Weer 1.5 uur moeten wachetn op me bestelling... eten was perfect maar voortaan graag op de afgesproken tijd bezorgen !!!

KMH
15 October 2021

Eten was al koud, patat kon ik weggooien, vlees en broodje gelukkig nog op te warmen. Veelste zoutig!! Kaas nergens te bekennen (schotel shoarma ananas kaas) 1 uur en 15 min moeten wachten voor mij ook te lang. Helaas, maar voor mij hier niet meer....

Theo Brattinga
13 October 2021
Pierre
11 October 2021

bezorging was vrij laat, sausjes en salade vergeten. Ben wel netjes gebeld dat eten langer duurde. Hoop de volgende keer dat ik mn korting en gratis sausjes krijg.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Theo Brattinga
10 October 2021

Snel bezorgd en lekker gegeten.

Ton
9 October 2021

Altijd op tijd en goed warm en lekker anders had ik niet steeds besteld en een lekkere smaak ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘groetjes ton

Mark
6 October 2021

Ik heb weer hรฉรฉrlijk gegeten. Goeie toko, fijne mensen

Theo Brattinga
6 October 2021

Besteld om 1600 uur, gevraagd 1645 bezorgen, komt de bezorger pas om 17.25 aankakken. Ja zegt die we bezorgen pas vanaf 1700 uur, nou op de website staat bezorgen vanag 1630 uur !!! Dikke min deze keer !!

Persoon
5 October 2021
Sharon
4 October 2021

Het eten was echt heel lekker en smaakvol. Voor 17,50 euro ( incl bezorgkosten)had ik super shoarma waar je wel 4 broodjes mee kan vullen! Heel mals vlees. Lekkere patat, sausjes netjes apart erbij gedaan. Turkse pizza was heerlijk. Zeer ruime porties. En een gratis frisdrank cadeau bij bestelling. Snelle levering! Ik hoef echt geen andere zaak te proberen! Dank Tel aviv. Aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Xxx
3 October 2021

Zeer goed en op tijd bezirgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Debbie
3 October 2021

Altijd top, snelle service, lekker eten. Zelfs op zondag op tijd;)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

James Lemmers
1 October 2021

Bestelling was op tijd...respect voor de bezorger die in de stromende regen het bestelde eten kwam bezorgen

Jan
1 October 2021

Een aanrader, vriendelijke bezorging, lekker en goed warm eten, ik kom zeker terug voor een bestelling.

Remy
1 October 2021

Uitstekende shoarma schotel en snelle bezorging ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Rishi
30 September 2021

2 portie spare ribs besteld, smaken, kwaliteit en hoeveelheid waren top. Helaas duurt het bezorgen 25 min langer dan de aangegeven bezorg tijd van 45 min.

Bas
26 September 2021

Top service en het is nog lekker ook

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rick
24 September 2021

Zoals altijd lekker eten en snel bezorgd, top restaurant.

Theo Brattinga
24 September 2021

Besteld om 1600 uur om om 1700 uur te kunenen eteen, komt die bezorger pas rond 17.30 aanzetten. Daar geef ik geen besteltijd voor door !!! Beter naar de klant luisteren !!! Eten was perfect !!

Lvdg
24 September 2021

Bezorging prima en snel. Ziet er keurig uit. Turkse pizza heerlijk. De shoarma bij de schotel vond ik te gekruid en te zout..

Hubrien Vogelaar
22 September 2021

Prima kwaliteit snelle bezorging. Erg lekker gegeten

Jn Leppel u
20 September 2021

Helaas zat zeen of ander niet door te kauwen vlees in het shoarma vlees ik betreur dat natuurlijk gewoonlijk is dat niet het geval maar nu dus wel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martin
20 September 2021

Lekker en snel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thea rugebregt
18 September 2021

Wij vinden de shoarma erg zout. Advies: minder zout gebruiken

Karin
18 September 2021

Heerlijke spareribs en kebab gegeten.

Stanley
18 September 2021

Helaas meer dan uur gewacht. Nog gebeld. Niemand nam op.

Laura
17 September 2021

Het eten is altijd heerlijk, echter duurt de bezorging ook altijd langer dan beloofd. Vandaag om 16u besteld het werd 17:40 bezorgd

Pedro Campos Araya
17 September 2021
Kapsalon met saus
17 September 2021

Onmogelijk om online kapsalon met zowel knoflooksaus als sambal te bestellen. In opmerkingen aangegeven bij bestelling, maar alleen met knoflooksaus geleverd. Verder lekker hoor!

Rob
16 September 2021

Weer heerlijk gegeten en zeker genoeg gekregen. Vriendelijke bezorger. Top!๐Ÿ‘

Jan Willem
14 September 2021

Had shoarma Hawai besteld. De ananas was helemaal verbrand en de shoarma was heel erg zout. De helft weggegooid. Ben er wel klaar mee. Elke keer wel wat mis ..............

Theo Brattinga
14 September 2021

Snel bezorgd , zalig gegeten en de misser van vorige bestelling is ook goedgemaakt. Topppie !!!

Persoon
13 September 2021

Weer op tijd, lekker en goed warm!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

James
12 September 2021

Bestelling op tijd, maar voor de zoveelste keer onvolledig. Zouden jullie voortaan als de bestelling naar de klant gaat om de bestelling na te kijken ..het is voor ons en voor de bezorger vervelend om voor portie patat of saus na te leveren. Het komt wel goed maar het is vervelend voor beide partijen..we zijn heel goede klant van telaviv.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Coos van Leeuwen
12 September 2021

Lekkah!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van Alphen
11 September 2021

Erg lekker alleen weinig voor 6 personen zijn we niet gewend