Beoordelingen van Tel Aviv Leidschendam

Recente recensies van Tel Aviv Leidschendam

5 sterren na 138 reviews

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere shoarma. Patat was krokant en heet. Snelle bezorging.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker bezorgd.

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pitabroodjes, waren wat hard en niet opengesneden, en het bakje sla was nat, verder was het vlees lekker en de aardappeltjes ook

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. Snelle bezorging .

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken en goed te eten.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker eten goed warm en keurig bezorgd en nog wijn en cola erbij gekregen voor herhaling zeker doen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extra knoflooksaus besteld die er helaas niet bij zat. Jammer. Het eten was heerlijk en snel gebracht. Temperatuur eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lamshoarma besteld, was met veel nattigheid en smaakte nergens naar. Dit was de laatste keer een bestelling bij Tel Aviv.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er lekker snel maar helaas was de kroket van mijn zoon zijn kindermenu niet lekker. De vulling was hard. Ook was er geen appelmoes en verrassing bij, dat stond wel op het menu.

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer was de bestelling laat (zonder even een belletje te geven) en niet compleet. Er zat deze keer geen frisdrank bij. Erg klunzig. Jammer dat er bij Tel Aviv vaak dingen fout gaan bij online betellen en bezorgen.

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een groot fan van jullie eten en een vaste klant maar deze keer de kapsalon was erg vol met olie en stukjes van vet, de vlees was droog (lijkt een beetje oud) en de frietjes onder de vlees waren verkleurd en donker gewoorden door oli

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tsja je besteld 1 broodje shoarma en krijgt er gewoon 2 !! Ik klaag niet, lekker hoor !! Snel bezorgd en dus dubbel zo lekker gegeten !!! Voor herhaling vatbaar :-)

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet aan toe te voegen gewoon goed

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was duur en het waren hele kleine porties. De shoarma smaakte naar kaneel en het vlees was veel te zacht. Bezorging vlug. Ik zal er niet meer bestellen.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering pas na ruim 90 minuten (zonder melding vooraf) en volgens mij was de scooter 3x onderuit gegaan aangezien de helft van de shoarma in de draagtas las samen in een sopje van vet/knoflook saus. Eigenlijk onacceptabel, maarja opnieuw bestellen en weer 90 min. wachten is ook geen optie, en na 90 wachten heb je echt wel honger.. dus helaas weinig keus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker bij Tel Aviv besteld. Het eten was warm en erg lekker. Alleen de cola zat niet bij de bestelling. Na een telefoontje werd deze meteen nabezorgd. De bezorger was vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en op tijd geleverd

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, goed op temperatuur en aardige bezorger! Wat verlaat gebracht maar was geen bezwaar.

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !!

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mayonaise erbij besteld maar niet gekregen

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed voor een lekkere snelle maaltijd. Voor een klein prijsje! Het is altijd prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Wij wonen best nog een stuk van Tel Aviv en het eten was er binnen de afgesproken tijd en watm.

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk . Goed warm . Aardige bezorger . Ondanks dat het zondag was niet zo lang moeten wachten op de bezorging .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate besteld, was naar mijn mening helemaal in een frituur gebakken waardoor het vlees als een huis aan de stokjes vast zat. De "pindasaus"wat totaal iets anders, een zoete saus die niet bij sate hoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft goed gesmaakt. Hoeveelheid was net goed. De patat was helaas al een beetje slap. Dat is een kwetsbaar product om te bezorgen. Kies een volgende keer voor gebakken aardappelschijfjes.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en zalig gegeten !! Toppie !!!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is de derde keer dat ik besteld,was erg teleurgesteld deze keer,eten was niet vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is het erg lekker maar nu was de shoarma erg droog en doorgebakken! Heel erg jammer!! Wachttijd was ook erg lang. Ruim een uur!!!

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd stipt op tijd en vriendelijk. Eten was weer heerlijk. En altijd een gratis drankje ook lekker.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superr !! Alles goed geregeld !!! Toppie !!!

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top maar waar is mijn gratis blikje frisdrank ???

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en een lekkere verse shoarma. Alleen geen blikje cola.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel,lekker,aardig !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd gewoon goed. Jammer dat het gratis blikje was vergeten.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker !! Toppie !!

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was echt slecht en de plastic tas zat helemaal onder de saus, de laatste paar keer dat ik bij tel aviv had besteld was het al steeds minder, alleen de eerste 2 keer was het top daarna niet meer, jammer ik bestel niets meer bij jullie

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd !!

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker !! Toppie !!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker zoals we van jullie gewend zijn

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !! Toppie !!

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was heel rauw, vlees was erg droog, erg veel geld betaald voor tegenvallende producten. Zonde, vroeger altijd goed gegeten hier. Zelfs de kids hebben het eten laten staan, zeldzaam.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar. Jammer alleen, dat de site, net niet uitlegd, wat ik kan verwachten..., ik miste een beetje ijsberg sla bij het vlees. Het super broodje, was wel veel vlees, maar maar 1 broodje. Voor een super, verwacht ik ook 2 broodjes. Liever dat, ipv een gratis drankje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

we hebben kapsalon erg heerlijk gegeten erg goed gezorgd en gekookt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Heerlijk gegeten. Was goed warm. Toppie!!!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie !!!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had de laatste keer restanten van een plasticzak in het eten. Een afknapper dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shoarma schotel en kip schotel waren uitstekend. Knoflooksaus en uiensaus heerlijk. Echt lekker gegeten. Bedankt.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat was het eten slecht, je kon aan de patat zien dat het in oude vet was gebakken, salade was minimaal 3 dagen oud, pitabroodjes zo taai als trekdrop, shoarma zat veel te veel harde stukjes tussen zo goed als aangebrand en de sparibs was ook niet zo best, helaas ben ik dit niet gewend van tel aviv maar de laatste paar keren dat ik bij tel aviv heb besteld zag ik dat het al een beetje achteruit gaat bij tel aviv, erg jammer, ik weet niet of ik nog moet bestellen bij tel aviv want ik ben toch rond de 30,00 kwijt als ik een bestelling doe bij tel aviv dus dan ga je er toch van uit dat het eten goed moet zijn.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke shoarma en ruim binnen de rijd bezorgt.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !! Snel en lekker !!

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering is wat later dan gebruikelijk maar dat is normaal op zondag. Echter, waarschijnlijk door de drukte(?), de bestelling klopte op 2 punten niet: - patat ipv rijst bij 1 menu - Hete kipmenu was mini ipv gewoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling prima op tijd. Het broodje shoarma was uitstekend. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shoarma was heerlijk en het werd heel snel bezorgd👍

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime porties, keurig op tijd bezorgd, heerlijk eten! 👍👍👍👍👍

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en zalig gegeten !! Toppie !!

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes verzorgd en lekker

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma was wat flauw en ik had een bakje met oude verlepte sla! Dit heb ik bij jullie eigenlijk nooit meegemaakt. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !! Snel en lekker !! Toppie !!

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en zalig gegeten !! Toppie !!!

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !! Snel en lekker !! Toppie !!

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld, en eten was erg smakelijk.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb wederom heerlijk gegeten.

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ordered on the website to receive a free drink. On the receipt it said I had one free drink, yet it was not included in my delivery.

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel bezorgd

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en snelle levering

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker mals eten en snel bezorgd! Aantader dus!

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 30 minuten bezorgd, eten was lekker warm dus toppie !! Ga zo door !!

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen paar keer was het recht. Vandaag als vanouds zeer goed. Lekker en kwam zeer warm haast bijna heet aan. Top HOU dit zo vol!

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !! Toppie !!

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima alleen ontbrak de door mij bestelde uiensaus en mayonaise beetje jammer

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het halve kip menu was weer lekker snelle bezorging en vriendelijk wel weinig pindasaus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !!! Toppie !!!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect. Je hebt er een klant bij.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en zalig gegeten. Toppie !!!

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals geweoonlijk !!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Goede en snelle levering.

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was mooi op tijd.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten en snelle levering

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten alles was in orde! Bezorging was ook ruim op tijd.

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had voor 17.00 besteld 2 x gebeld 1 werd hoor erop gelegd tweede keer moest ik wachten heel lang wachten kreeg geen antwoord toen kwam het eten pas om 18,00 de aardappel schijfjes waren goed de twee halve kipstukken waren dit keer taai!! we bestellen al best lang bij tel aviv waren dit zeker niet gewend!! ik zeg voortaan beter de kip braden erg teleurgesteld

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zo'n duo schotel shaorma/kabab maar waar zijn de pita broodjes ?? Zat niks bij !! Wel snel bezorgd maar graag volgende keer een goedmakertje !!!

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees vond ik wat hard, spare ribs waar vlees zacht en mals is en van bot afvalt echt lekker. Heb nu hard moeten trekken. Zoete saus er op is verrukelijk lekker en kriigt wel echt veel. Patar en salade en sparibs voor goed bedrag. Bezorging netjes.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat mijn blikje Fanta er niet bij!! Dat vond ik wel jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker en optijd alleen gratis blikje cola was niet bij de bestelling geleverd.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de shasshlick geen paprika te vinden en hier en daar een sliertje ui. In een sn1ackbar krijg je betere.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was het eten weer heerlijk.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !! Toppertjes zijn jullie !!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorging mag wel iets sneller. eten soms wat te wisselvallig. soms echt uitstekend met een cijfer 10.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten Porties zijn ruim en voldoende

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het halve kipmenu was weer top iet anders gewend ga zo door

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geleverd door de man met de PET dus dan weet je dat alles goed is !! Toppie !!!

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

normaal altijd ok. Maar dit keer was de patat koud en slap en de shoarma was ook koud. Verder was de bezorger veels te laat en belde op omdat hij het niet kon vinden.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft wel koude bestelling afgeleverd, maar wel opgelost door snel nieuwe warme bestelling opnieuw af te leveren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het halve kipmenu was weer voortreffelijk maar dat zijn we gewend van tel-aviv leuk het gratis blkje cola

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk on line eten besyeld

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was netjes, wacht/levertijd naar behoren. Minpuntje was dat het gratis blikje cola ontbrak (dat krijg ik bij een volgende bestelling er vast wel weer extra bij). Kwaliteit van het eten was prima, alleen had bij de shoarma hawaii iets meer ananas gemogen....

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super!!! Jullie doen het goed

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het halve kip menu blijft en is een topper ook lekker vinden we dat er steeds andere kruiden gebruikt worden een dikke 10 voor tel- aviv

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en lekker gegeten, toppie !!

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, als vanouds!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijķ Is voor herhalïñg vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi! Van alle andere keren dat ik bij jullie heb besteld is dit de eerste keer dat ik het vlees erg droog vond. Smaak was prima. Groet, Lynda

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

R Mooijman/

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb wederom heerlijk gegeten. TOP!

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk kapsalon en vlotte bezorging.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

55 minuten bezorgtijd is echt te lang...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !!!

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima eten... Op tijd klaar ondanks drukte....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wat lang, maar dit was al netjes aangegeven (was ook een erg drukke dag). Het eten was zeer goed, zeer vers en nog heel warm. Echt aan te raden hier te bestellen!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superdesuper!!

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit van het voedsel was top! Heerlijk. Bezorger: keurig. Minpunt: duurde erg lang voordat het werd bezorgd. Pluspunt: wel keurig van de status en tijdstip van bezorging op de hoogte gehouden via de mail. Ik ga hier zeker vaker bestellen!!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

bestelling was niet compleet en de gratis drankje ook gemist !

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd supergoed! Heerlijke grote portie spareribs heet, met de lekkerste knoflooksaus erbij en veel patat. Levering op tijd, vriendelijk, kortom : Volgende keer weer daar bestellen!