Beoordelingen van Tel Aviv Leidschendam

Recente recensies van Tel Aviv Leidschendam

5 sterren na 262 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer super . Goed warm . Hele aardige bezorger .

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect! Wat heb ik heerlijk gegeten.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging en de shoarmaschotel was weer heerlijk . Jullie zijn echt top .

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben bijna anderhalf uur gewacht op de bestelling, op een doordeweekse dag.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

shoarma was wel lekker alleen de patat was erg oud en heel vettig, leek wel dubbel gebakken.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgtijd was uitermate slecht 20 minuten later kreeg ik mijn bestelling pas het eten was ronduit slecht :patat was super vet vlees was matig;Kotelet verbrand en taai. volgende keer weer zelf maken van vers vlees van de slager

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal heel positief echter nu voor de tweede x Helaas miste er broodjes bij de schotel. Ook mijn vrouw lijkt last te hebben gehad na het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima op tijd. Producten waren goed van temperatuur. Heerlijk gegeten. Eten was ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Partij ziek van geweest. Uren op de wc gezeten. Bah

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was lekker op smaak, maar tijdens de rit is de verpakking gevallen of zo waardoor de tas vies was en alles ingedeukt was

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden, heerlijk eten.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwart voor 6 eten besteld. 10 over 6 mail dat de bezorger onderweg was. kwart voor 7 gebeld en werd er gezegd dat de bezorger net weg was. Kwart over 7 nogmaals gebeld omdat ik om half 8 weg moest. Kreeg ik te horen dat de bezorger nog niet onderweg was. Kon niet meer wachten want had een afspraak staan. Degene die ik aan de telefoon had zou het gaan annuleren. Hopelijk komt het geld terug, immers niet gehad. Zo niet zal ik nog een referentie hier schrijven

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Nette afhandeling en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie !!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, op tijd, warm en de uiensaus was formidabel

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij het bestellen al raar dat er geen optie was voor knoflook en sambalsaus. Eenmaal gearriveerd was de bezorgen erg kortaf. De kapsolon was al lauw geworden en ik vond hem erg zuinig belegt (groentes zoals ui of tomaat en dergelijke was nergens te vinden). De smaak was ook niet goed in verhouding met de prijs.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dankjewel Tel Aviv, voor de goede en snelle service. Jullie Sparibs schotel was van zeer goede kwaliteit! het smaakte heerlijk mals met het zoetig/pittig sausje erbij maakte het gerecht compleet. Tel Aviv is echt een aanrader.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima zoals altijd

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker. Gebakken aardappels mogen wel iets knapperiger en bezorging niets op aan te merken

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Superbroodje gegeten. Heel fijn dat de bestelling vroeger kon worden geleverd en dat Tel Aviv zelf contact opnam om dit voor te stellen.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en op tijd geleverd.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier soms en dan is t eten prima. Deze keer zowel Turkse pizza als kapsalon niet opgegeten...alles was helemaal nat en klef. Daar is t te duur voor om zo eten af te leveren. Jammer.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben niet heel erg tevreden voor het geld dat ik heb betaald. In enkele spareribs zaten wat botsplinters en ik had de indruk dat de sparibs niet van de grill kwamen. De marinade leek er achteraf op gedaan. De patat was koud en slap. De shoarma was goed. Ik heb geen gratis frisdrank gekregen. De bezorger was aardig en op tijd.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie !! Snel en lekker !!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !! Snel en lekker !!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten voor een goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd .goed van smaak .En nog heerlijk warm toppie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd Kwaliteit als altijd prima

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gesmaakt en snel bezorgd!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top, en als je wensen hebt met doorbakken en dergelijke altijd perfect geholpen.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was ondanks dat het koningsdag was ruim op tijd . En de shoarmaschotel was weer heerlijk . Goed warm .

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was iets later dan gemeld. Het eten smaakte prima!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geprobeerd telefonisch te bestellen, maar werknemer Tel aviv kon ons niet verstaan. Daarom hebben we online geboekt en dat verliep vlekkeloos. Heerlijk gegeten. Volgende keer weer.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, lekker gegeten

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de shoarma weer heerlijk. Patat warm en krokant. Dank u.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is keurig bezorgd! Eten was goed warm en heerlijk! Ik was blij dat de sla en de saus keurig apart was verpakt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten alleen wordt er vaak een onderdeel van de bestelling vergeten. Had ik bij opmerkingen gezet dat het broodje bij de shoarma niet vergeten moest worden aangezien dit vaker is voorgekomen, werd er gisteren een zak patat vergeten. Erg jammer dat de laatste tijd zoveel vergeten wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon XXL lijkt een beetje klein voor deze prijs.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker snel bezorgd. Kwaliteit is altijd goed.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en lekker gegeten !! Toppie !!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en veel vlees. Op tijd bezorgd!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top bij hersie!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker Goede service Kregen zelfs een fles wijn bij onze bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik bestel bij jullie bijna elke dag nu vanwege verbouwing van mijn keuken, altijd lekker, maar helaas deze keer de brood van turkse pizza was verbrand en zwart met bitter smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en het waard om een stukje voor te rijden vanuit Zoetermeer.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke shoarma

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekker top bezorgd en super bedankt voor de extra fles wijn als verrassing!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen via de site van Tel Aviv ging prima. Op de afgesproken tijd stond alles klaar. Super lekker gegeten zoals gewoonlijk . Bedankt mannen en sterkte in deze lastige tijd.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er supersnel. Eten was prima.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super. Lekker en goed warm en snelle bezorging voor de zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma vlees was goed, knoflooksaus smaakte heel anders als normaal. En de Turkse pizza was heel erg slap en niet knapperig. De sla op de pita was ook helemaal zacht geworden door de warmte.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !!

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip kapsalon is heerlijk! De shoarma is ook heel goed. Aanbevolen!

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk,.jammer bestel best vaak geen idee of ze dat bij houden maar noem me zelf toch wel vaste klant, laatste keren steeds wat mis met levering, wel voor betaald en dan iets missen vimd ik toch wel jammer! Nogmaals de shoarma is heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed van smaak en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardappel schijfjes waren niet gaar en plakkerig. Vlees was niet lekker en grof gesneden. Echt te vies

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste twee jaar dat er bij ons bezorgd wordt is het zo dat 8 van de 10 keer wat dingen vergeten wordt(en)of we krijgen niet de extra fles wijn of frisdrank wat beloofd is als je een x bedrag besteed. We bellen niet als ze het vergeten want ik vind het belachelijk om ze terug te laten komen alleen om een fles wijn of een frisdrankje.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste Tukse pizza's en zo goed gevuld. Ik als grote eter kan er maar 1tje op en dan zit ik goed vol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten . Snelle bezorging .

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima miste wel het gezond gedeelte op de pita kaas gezond Verder smaakte het goed

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Prima op tijd bezorgd!

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie !!

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lamskapsalon was lekker mals en zettend lekker . patat goed gebakken met genoeg knoflook . Het was super lekker ...Mijn vaste adres en goede service . Thanks

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren super lekker. En heel belangrijk voor ons was dat de spareribs en patatjes nog goed warm waren. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

60 minuten wachten is wel errug lang ... eten was prima !!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het vlees wat te zout deze keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke shoarma en shaslick . Werd ook snel bezorgd. Alleen was het iets minder warm als anders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten. Was goed warm

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel geleverd en het was warm en lekker.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas gratis blikje frisdrank niet gekregen. Wachttijd was aan de lange kant. Verder was het eten op zich prima

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma lams iets teveel gekruid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechte service. We hadden besteld en betaald, maar het is nooit bij ons bezorgt. Op de site stond dat ze open moesten zijn, maar er werd niet opgenomen via de telefoon.

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was op zich goed...alleen niet helemaal warm meer...

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was weer heerlijk!!

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en netjes op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijke spareribs. We bestellen vaker bij Tel Aviv. Alleen vandaag waren de spareribs minder warm dan we gewend zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze deurbel bleek stuk dus de levering ging mis. Na een belletje is Dit netjes opgelost. Toppie Tel Aviv!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd heerlijk maar deze keer was de shoarma taai en niet zo lekker . Jammer kan een keer gebeuren . Volgende keer beter

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker zoals altijd en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk alleen de bezorger had niet genoeg wisselgeld waardoor ik 3.50 fooi moest geven terwijl ik duidelijk had aangegeven dat ik met 50 zal betalen. Ook zal ik een gratis blikje fanta krijgen omdat ik via de site had besteld deze was dus ook niet ontvangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !!

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kipshoarma! Pita kaas was vergeten maar werd keurig na bezorgd. Bezorger kwam wel 15 minuten later dan geplant maar kan gebeuren. Kan ik ook los ijsbergsla los bestellen ipv gemixte sla met dressing?

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

slappe friet, shoarma dreef in vet, groente was ver te zoeken. teleurstellend.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller als de webside beloofde goed warm en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service , snelle bezorging , lekkerste xxl lams kapsalon gegeten . Top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was uiteraard weer top. Zowel het eten als de bezorging. Ik blijf niet voor niks bij jullie bestellen. 👍🏻👍🏻👍🏻

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, eten was lekker warm dus zalig gegeten !! toppie !!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk erg lekker (vooral de rijst) en snel.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere shoarma. Bezorging is prima..

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nooit geen klachten snelle service en goed.eten volle schotel met vlees!

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top -zoals altijd- En super snel. Bedankt!

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Shoarma was heerlijk. Patat warm en krokant. Goed gegeten. Dank u.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en zalig gegeten !! Toppie !!

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk!!! Zoals altijd!

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren eten besteld om 18.00 uur, kreeg ik een mail dat de geschatte bezorgtijd 19.05 uur was. Om 19.40 uur maar eens gebeld waar het bleef. Om 20.00 uur kwam eindelijk het eten met de vraag of we honger hadden en de mededeling dat de scooters kapot zijn??? Met alle respect maar dat is toch niet mijn probleem? Helaas was alles lauw en blikje drinken zat er niet bij. Normaal ben ik wel tevreden maar dit kan echt niet!

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 Turkse pizza's besteld. Deze waren voortreffelijk. Het gratis beloofde blikje cola zat er helaas niet bij.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was helaas afgekoeld. Andere keren was het prima.

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !!

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten duurde wel wat lang voordat bestelling bezorgd word

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoiii, ik wil niet moeilijk doen ofzo, maar op de site staat dat je bij een schotel een pita erbij kreeg, maar die kreeg ik niet. Ik weet niet of die er nou niet bij hoort of het vergeten was, maar wilde t alleen delen, voor als de site bijv. aangepast moet worden. Het was heerlijk! Heel erg bedankt. :)

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere shoarma. Patat was krokant en heet. Snelle bezorging.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker bezorgd.

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pitabroodjes, waren wat hard en niet opengesneden, en het bakje sla was nat, verder was het vlees lekker en de aardappeltjes ook

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. Snelle bezorging .

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken en goed te eten.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker eten goed warm en keurig bezorgd en nog wijn en cola erbij gekregen voor herhaling zeker doen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extra knoflooksaus besteld die er helaas niet bij zat. Jammer. Het eten was heerlijk en snel gebracht. Temperatuur eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lamshoarma besteld, was met veel nattigheid en smaakte nergens naar. Dit was de laatste keer een bestelling bij Tel Aviv.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er lekker snel maar helaas was de kroket van mijn zoon zijn kindermenu niet lekker. De vulling was hard. Ook was er geen appelmoes en verrassing bij, dat stond wel op het menu.

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer was de bestelling laat (zonder even een belletje te geven) en niet compleet. Er zat deze keer geen frisdrank bij. Erg klunzig. Jammer dat er bij Tel Aviv vaak dingen fout gaan bij online betellen en bezorgen.

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een groot fan van jullie eten en een vaste klant maar deze keer de kapsalon was erg vol met olie en stukjes van vet, de vlees was droog (lijkt een beetje oud) en de frietjes onder de vlees waren verkleurd en donker gewoorden door oli

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tsja je besteld 1 broodje shoarma en krijgt er gewoon 2 !! Ik klaag niet, lekker hoor !! Snel bezorgd en dus dubbel zo lekker gegeten !!! Voor herhaling vatbaar :-)

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet aan toe te voegen gewoon goed

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was duur en het waren hele kleine porties. De shoarma smaakte naar kaneel en het vlees was veel te zacht. Bezorging vlug. Ik zal er niet meer bestellen.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering pas na ruim 90 minuten (zonder melding vooraf) en volgens mij was de scooter 3x onderuit gegaan aangezien de helft van de shoarma in de draagtas las samen in een sopje van vet/knoflook saus. Eigenlijk onacceptabel, maarja opnieuw bestellen en weer 90 min. wachten is ook geen optie, en na 90 wachten heb je echt wel honger.. dus helaas weinig keus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker bij Tel Aviv besteld. Het eten was warm en erg lekker. Alleen de cola zat niet bij de bestelling. Na een telefoontje werd deze meteen nabezorgd. De bezorger was vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en op tijd geleverd

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, goed op temperatuur en aardige bezorger! Wat verlaat gebracht maar was geen bezwaar.

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !!

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mayonaise erbij besteld maar niet gekregen

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed voor een lekkere snelle maaltijd. Voor een klein prijsje! Het is altijd prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Wij wonen best nog een stuk van Tel Aviv en het eten was er binnen de afgesproken tijd en watm.

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk . Goed warm . Aardige bezorger . Ondanks dat het zondag was niet zo lang moeten wachten op de bezorging .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate besteld, was naar mijn mening helemaal in een frituur gebakken waardoor het vlees als een huis aan de stokjes vast zat. De "pindasaus"wat totaal iets anders, een zoete saus die niet bij sate hoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft goed gesmaakt. Hoeveelheid was net goed. De patat was helaas al een beetje slap. Dat is een kwetsbaar product om te bezorgen. Kies een volgende keer voor gebakken aardappelschijfjes.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en zalig gegeten !! Toppie !!!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is de derde keer dat ik besteld,was erg teleurgesteld deze keer,eten was niet vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is het erg lekker maar nu was de shoarma erg droog en doorgebakken! Heel erg jammer!! Wachttijd was ook erg lang. Ruim een uur!!!

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd stipt op tijd en vriendelijk. Eten was weer heerlijk. En altijd een gratis drankje ook lekker.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superr !! Alles goed geregeld !!! Toppie !!!

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top maar waar is mijn gratis blikje frisdrank ???

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en een lekkere verse shoarma. Alleen geen blikje cola.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel,lekker,aardig !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd gewoon goed. Jammer dat het gratis blikje was vergeten.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker !! Toppie !!

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was echt slecht en de plastic tas zat helemaal onder de saus, de laatste paar keer dat ik bij tel aviv had besteld was het al steeds minder, alleen de eerste 2 keer was het top daarna niet meer, jammer ik bestel niets meer bij jullie

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd !!

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker !! Toppie !!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker zoals we van jullie gewend zijn

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !! Toppie !!

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was heel rauw, vlees was erg droog, erg veel geld betaald voor tegenvallende producten. Zonde, vroeger altijd goed gegeten hier. Zelfs de kids hebben het eten laten staan, zeldzaam.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar. Jammer alleen, dat de site, net niet uitlegd, wat ik kan verwachten..., ik miste een beetje ijsberg sla bij het vlees. Het super broodje, was wel veel vlees, maar maar 1 broodje. Voor een super, verwacht ik ook 2 broodjes. Liever dat, ipv een gratis drankje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

we hebben kapsalon erg heerlijk gegeten erg goed gezorgd en gekookt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Heerlijk gegeten. Was goed warm. Toppie!!!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie !!!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had de laatste keer restanten van een plasticzak in het eten. Een afknapper dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shoarma schotel en kip schotel waren uitstekend. Knoflooksaus en uiensaus heerlijk. Echt lekker gegeten. Bedankt.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat was het eten slecht, je kon aan de patat zien dat het in oude vet was gebakken, salade was minimaal 3 dagen oud, pitabroodjes zo taai als trekdrop, shoarma zat veel te veel harde stukjes tussen zo goed als aangebrand en de sparibs was ook niet zo best, helaas ben ik dit niet gewend van tel aviv maar de laatste paar keren dat ik bij tel aviv heb besteld zag ik dat het al een beetje achteruit gaat bij tel aviv, erg jammer, ik weet niet of ik nog moet bestellen bij tel aviv want ik ben toch rond de 30,00 kwijt als ik een bestelling doe bij tel aviv dus dan ga je er toch van uit dat het eten goed moet zijn.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke shoarma en ruim binnen de rijd bezorgt.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !! Snel en lekker !!

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering is wat later dan gebruikelijk maar dat is normaal op zondag. Echter, waarschijnlijk door de drukte(?), de bestelling klopte op 2 punten niet: - patat ipv rijst bij 1 menu - Hete kipmenu was mini ipv gewoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling prima op tijd. Het broodje shoarma was uitstekend. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shoarma was heerlijk en het werd heel snel bezorgd👍

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime porties, keurig op tijd bezorgd, heerlijk eten! 👍👍👍👍👍

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en zalig gegeten !! Toppie !!

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes verzorgd en lekker

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma was wat flauw en ik had een bakje met oude verlepte sla! Dit heb ik bij jullie eigenlijk nooit meegemaakt. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !! Snel en lekker !! Toppie !!

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en zalig gegeten !! Toppie !!!

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !! Snel en lekker !! Toppie !!

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld, en eten was erg smakelijk.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb wederom heerlijk gegeten.

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ordered on the website to receive a free drink. On the receipt it said I had one free drink, yet it was not included in my delivery.

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel bezorgd

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en snelle levering

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker mals eten en snel bezorgd! Aantader dus!

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 30 minuten bezorgd, eten was lekker warm dus toppie !! Ga zo door !!

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen paar keer was het recht. Vandaag als vanouds zeer goed. Lekker en kwam zeer warm haast bijna heet aan. Top HOU dit zo vol!

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !! Toppie !!

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima alleen ontbrak de door mij bestelde uiensaus en mayonaise beetje jammer

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het halve kip menu was weer lekker snelle bezorging en vriendelijk wel weinig pindasaus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !!! Toppie !!!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect. Je hebt er een klant bij.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en zalig gegeten. Toppie !!!

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals geweoonlijk !!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Goede en snelle levering.

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was mooi op tijd.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten en snelle levering

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten alles was in orde! Bezorging was ook ruim op tijd.

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had voor 17.00 besteld 2 x gebeld 1 werd hoor erop gelegd tweede keer moest ik wachten heel lang wachten kreeg geen antwoord toen kwam het eten pas om 18,00 de aardappel schijfjes waren goed de twee halve kipstukken waren dit keer taai!! we bestellen al best lang bij tel aviv waren dit zeker niet gewend!! ik zeg voortaan beter de kip braden erg teleurgesteld

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zo'n duo schotel shaorma/kabab maar waar zijn de pita broodjes ?? Zat niks bij !! Wel snel bezorgd maar graag volgende keer een goedmakertje !!!

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees vond ik wat hard, spare ribs waar vlees zacht en mals is en van bot afvalt echt lekker. Heb nu hard moeten trekken. Zoete saus er op is verrukelijk lekker en kriigt wel echt veel. Patar en salade en sparibs voor goed bedrag. Bezorging netjes.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat mijn blikje Fanta er niet bij!! Dat vond ik wel jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker en optijd alleen gratis blikje cola was niet bij de bestelling geleverd.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de shasshlick geen paprika te vinden en hier en daar een sliertje ui. In een sn1ackbar krijg je betere.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was het eten weer heerlijk.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !! Toppertjes zijn jullie !!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorging mag wel iets sneller. eten soms wat te wisselvallig. soms echt uitstekend met een cijfer 10.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten Porties zijn ruim en voldoende

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het halve kipmenu was weer top iet anders gewend ga zo door

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geleverd door de man met de PET dus dan weet je dat alles goed is !! Toppie !!!

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

normaal altijd ok. Maar dit keer was de patat koud en slap en de shoarma was ook koud. Verder was de bezorger veels te laat en belde op omdat hij het niet kon vinden.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft wel koude bestelling afgeleverd, maar wel opgelost door snel nieuwe warme bestelling opnieuw af te leveren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het halve kipmenu was weer voortreffelijk maar dat zijn we gewend van tel-aviv leuk het gratis blkje cola

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk on line eten besyeld

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was netjes, wacht/levertijd naar behoren. Minpuntje was dat het gratis blikje cola ontbrak (dat krijg ik bij een volgende bestelling er vast wel weer extra bij). Kwaliteit van het eten was prima, alleen had bij de shoarma hawaii iets meer ananas gemogen....

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super!!! Jullie doen het goed

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het halve kip menu blijft en is een topper ook lekker vinden we dat er steeds andere kruiden gebruikt worden een dikke 10 voor tel- aviv

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en lekker gegeten, toppie !!

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, als vanouds!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijķ Is voor herhalïñg vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi! Van alle andere keren dat ik bij jullie heb besteld is dit de eerste keer dat ik het vlees erg droog vond. Smaak was prima. Groet, Lynda

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

R Mooijman/

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb wederom heerlijk gegeten. TOP!

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk kapsalon en vlotte bezorging.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

55 minuten bezorgtijd is echt te lang...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !!!

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima eten... Op tijd klaar ondanks drukte....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wat lang, maar dit was al netjes aangegeven (was ook een erg drukke dag). Het eten was zeer goed, zeer vers en nog heel warm. Echt aan te raden hier te bestellen!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superdesuper!!

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit van het voedsel was top! Heerlijk. Bezorger: keurig. Minpunt: duurde erg lang voordat het werd bezorgd. Pluspunt: wel keurig van de status en tijdstip van bezorging op de hoogte gehouden via de mail. Ik ga hier zeker vaker bestellen!!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

bestelling was niet compleet en de gratis drankje ook gemist !

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd supergoed! Heerlijke grote portie spareribs heet, met de lekkerste knoflooksaus erbij en veel patat. Levering op tijd, vriendelijk, kortom : Volgende keer weer daar bestellen!